طرز تهیه مربای خانگی

مربای چغندر خانگی: طعمی خاص و متفاوت برای صبحانه

چغندرها را در آب پخته و حبه حبه می‌کنیم یا به سلیقه خود با قالب های گل یا غیره قالب می‌زنیم. شکر و آب را در قابلمه‌ای جداگانه جوشانده و پس از آنکه غلیظ شد، چغندرها را به همراه یک استکان از آب چغندر داخل شربت ریخته و پس از 2 ‏- 3 ‏جوش، گلاب و بیدمشک و آبلیمو را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم. پس از آنکه آب مربا قوام آمد از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود.
مربای چغندر: طرز تهیه مربایی پرخاصیت و خون‌ساز؛ دسری خوش‌رنگ و مغذی برای سلامتی

مواد لازم برای مربای چغندر :

چغندر قرمز ۱ ‏کیلو
شکر ۱/۵ ‏کیلو
گلاب و عرق بیدمشک نصف استکان
آبلیمو ۱ ‏قاشق غذاخوری
آب ۴ ‏لیوان

طرز تهیه مربای چغندر :

چغندرها را در آب پخته و حبه حبه می‌کنیم یا به سلیقه خود با قالب های گل یا غیره قالب می‌زنیم. شکر و آب را در قابلمه‌ای جداگانه جوشانده و پس از آنکه غلیظ شد، چغندرها را به همراه یک استکان از آب چغندر داخل شربت ریخته و پس از ۲ ‏- ۳ ‏جوش، گلاب و بیدمشک و آبلیمو را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم. پس از آنکه آب مربا قوام آمد از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود.

پرسش و پاسخ های متداول کاربران ::

۱. چگونه مربای چغندر خانگی تهیه می‌شود؟

برای تهیه مربای چغندر:

  1. چغندرها را شسته و پوست بگیرید، سپس به شکل دلخواه (نگینی یا حلقه‌ای) خرد کنید.
  2. چغندرها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند.
  3. شکر را به چغندرهای نیم‌پز اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزند تا شربت غلیظ شود.
  4. کمی گلاب و آبلیمو برای عطر و ماندگاری بیشتر اضافه کنید.

۲. چغندر باید چه مقدار بپزد تا برای مربا مناسب شود؟

چغندر باید تا حدی بپزد که نرم شود اما بیش از حد له نشود. برای این کار معمولاً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جوشیدن کافی است.


۳. چه موادی می‌توان برای خوش‌طعم‌تر کردن مربای چغندر استفاده کرد؟

برای طعم بهتر، می‌توانید از گلاب، وانیل یا هل استفاده کنید. همچنین اضافه کردن کمی زعفران دم‌کرده می‌تواند عطر و رنگ بی‌نظیری به مربا بدهد.


۴. مربای چغندر چگونه نگهداری می‌شود؟

مربای چغندر را پس از سرد شدن در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. دقت کنید که هنگام استفاده، قاشق تمیز و خشک به مربا بزنید تا از کپک‌زدگی جلوگیری شود.


۵. آیا مربای چغندر خواص خاصی دارد؟

بله، چغندر سرشار از آهن و آنتی‌اکسیدان است و به تقویت خون‌سازی بدن کمک می‌کند. همچنین مصرف این مربا برای افزایش انرژی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

📍 فرصت دیده شدن همینجاست جایگاه ویژه تبلیغاتی برای معرفی برند، محصولات یا خدمات شما 💼 تبلیغ هدفمند = مشتری بیشتر
📍 فرصت دیده شدن همینجاست جایگاه ویژه تبلیغاتی برای معرفی برند، محصولات یا خدمات شما 💼 تبلیغ هدفمند = مشتری بیشتر

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز

"تغذیه سالم، سبک زندگی هوشمند!با انتخاب درست، به‌سلامتی و انرژی واقعی برس| دیجی به روز
سلامت جسم و آرامش خانواده با دیجی به‌روز مطالب کاربردی برای زندگی سالم، شاد و آگاهانه
با دیجی به‌روز، به دنیای فرهنگ و هنر سفر کن! مطالبی الهام‌بخش برای ذهنی خلاق و روحی آرام
ایران‌گردی با دیجی به‌روز سفر به زیبایی‌های بکر ایران، از دل کویر تا اوج کوهستان
"گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی دیجی به‌روز بازگشت به طبیعت برای تندرستی و تعادل بدن"
دیجیتال مارکتینگ و فروش با دیجی به‌روز راهکارهای نوین برای رشد برند و افزایش فروش در دنیای دیجیتال
علم روز و دانش کهن در دیجی به‌روز ترکیبی از طب سنتی و نوین برای سلامت جامع و آگاهانه
طرز تهیه آسان و خوشمزه آشپزی، آبمیوه‌های طبیعی، ترشیجات سنتی و مرباهای خانگی — همراه با نکات حرفه‌ای و سریع!