فهرست مطالب
- ۱ چند نمونه از نوشیدنی های فصل پاییز:
- ۱.۱ طرز تهیه لاته کدو حلوایی :
- ۱.۲ مواد لازم برای لاته ادویه کدو حلوایی :
- ۱.۳ طرز تهیه لاته کدو حلوایی :
- ۱.۴ هات چاکلت آهسته پز :
- ۱.۵ مواد لازم برای هات چاکلت آهسته پز :
- ۱.۶ طرز تهیه هات چاکلت :
- ۱.۷ طرز تهیه اسموتی کدو تنبل :
- ۱.۸ مواد لازم برای اسموتی کدو تنبل :
- ۱.۹ طرز تهیه اسموتی کدو تنبل :
- ۱.۱۰ پانچ پای سیب داغ :
- ۱.۱۱ مواد لازم برای پانچ پای سیب داغ :
- ۱.۱۲ طرز تهیه پانچ پای سیب داغ :
- ۱.۱۳ آب سیب داغ :
- ۱.۱۴ مواد لازم برای آب سیب داغ :
- ۱.۱۵ طرز تهیه نوشیدنی آب سیب داغ :
چند نمونه از نوشیدنی های فصل پاییز:
نوشیدنی های فصل پاییز با طعم ها و امکانات خود، همیشه جزو محبوب ترین نوشیدنی ها بوده اند. در این مقاله چند طرز تهیه ی نوشیدنی های گرم و خنک برای پاییز را به شما معرفی می کنیم. این نوشیدنی ها با طعم ها و خواص مختلف، می توانند گزینه های خوبی برای شما باشند.
طرز تهیه لاته کدو حلوایی :
با یک لاته ادویه کدو تنبل راحت، که برای شب های سرد پاییز و زمستان مناسب است. با طعم زنجبیل، دارچین، جوز هندی و کدو تنبل، یک غذای واقعی است.
مواد لازم برای لاته ادویه کدو حلوایی :
پوره کدو تنبل ۲ قاشق غذاخوری
دارچین آسیاب شده (ادویه کدو تنبل) یک عدد به اضافه مقدار اضافی برای سرو
زنجبیل آسیاب شده کمی
جوز هندی آسیاب شده کمی
اسپرسو یا قهوه قوی ۳۰ میلی لیتر
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه لاته کدو حلوایی :
پوره کدو تنبل را در یک لیوان بزرگ ضد حرارت قرار دهید. ادویه ها و اسپرسو یا قهوه غلیظ را با هم مخلوط کنید. و به آن اضافه کنید.
شیر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم گرم کنید تا بجوشد و کف کند. داخل لیوان بریزید و با قاشق روی هر کدام کف بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس قبل از سرو مقداری پودر دارچین یا مقداری ادویه کدو تنبل بپاشید.
هات چاکلت آهسته پز :
میزبانی یک مهمانی؟ این شکلات داغ آهسته پز را امتحان کنید تا راهی آسان برای پذیرایی از جمعیت باشد.
مواد لازم برای هات چاکلت آهسته پز :
شیر ۱ لیتر
خامه دوبل ۳۰۰ میلی لیتر
شکلات تلخ، خرد شده ۲۰۰ گرم
شکلات شیری، خرد شده ۱۰۰ گرم
مارشمالو سوخته، برای سرو به مقدار لازم
خامه فرم گرفته نرم، برای سرو به مقدار لازم
شکلات رنده شده برای سرو به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه هات چاکلت :
شیر و خامه دوبل را داخل آرام پز بریزید. شکلات تلخ و شکلات شیری را اضافه کنید، سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت با حرارت کم بپزید و تا نیمه پخت هم بزنید.
درب را بردارید و دوباره هم بزنید، سپس ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. داخل ماگ ها ریخته و روی آن مارشمالو، دونه های خامه و شکلات رنده شده بریزید.
طرز تهیه اسموتی کدو تنبل :
مواد لازم برای اسموتی کدو تنبل :
پوره کدو تنبل ۱/۴ لیوان
شیر نارگیل ۱/۴ لیوان
ماست یونانی ۱/۴ لیوان
عسل یک قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
گردو و تخمه کدو تنبل به مقدار دلخواه
طرز تهیه اسموتی کدو تنبل :
برای تهیه این اسموتی تنها لازم است مواد را در یک مخلوط کن بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید. برای تزیین مقداری پودر دارچین و گردو روی آن بپاشید. امیدواریم شما هم از بهترین اسموتی فصل پاییز لذت ببرید.
پانچ پای سیب داغ :
در پاییز و زمستان دستان خود را دور یک لیوان از این نوشیدنی داغ سیب، چاشنی دارچین، میخک و جوز هندی گرم کنید.
مواد لازم برای پانچ پای سیب داغ :
دارچین آسیاب شده ۱ونیم قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده به مقدار لازم
جوز هندی رنده شده کامل ½ جوز هندی
آب سیب ۲ لیتر
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
بستنی وانیلی ۶ پیمانه
طرز تهیه پانچ پای سیب داغ :
دارچین، میخک آسیاب شده، جوز هندی، آب سیب و عصاره وانیل را در یک قابلمه بزرگ بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید.
وقتی آب سیب و دیگر مواد گرم شدند، بستنی وانیلی را اضافه کنید و با همزن به شدت هم بزنید تا ذوب شود و با آب سیب داغ ترکیب شود – بستنی باید روی آب آن کف کند.
آن را داخل فنجان بریزید و با چیپس سیب تزئین کنید.
آب سیب داغ :
آب سیب یکی از نوشیدنی مناسب فصل پاییز است که با ترکیب ادویه جات گرم به آن تبدیل به یک نوشیدنی خوشمزه می شود که طعم بی نظیری پیدا می کند و از آن می توانید در پذیرایی های خود استفاده کنید.
مواد لازم برای آب سیب داغ :
آب سیب ۸ فنجان
چوب دارچین ۲ تا ۴ عدد
میخک خشک ۲ تا ۴ عدد
2 نوع توت (به طور اختیاری) ۲ نوع
هل ۲ دانه
پرتقال یا سیب (باریک به صورت افقی خرد شده) ۲ عدد
شکر قهوه ای، شهد آگاو یا شربت افرا برای شیرین کردن نوشیدنی به مقدار لازم
طرز تهیه نوشیدنی آب سیب داغ :
تمام مواد تشکیل دهنده به جز موادی که برای شیرین کردن نوشیدنی به کار می رود را در یک قابلمه متوسط بریزید و با هم مخلوط کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوش آید. سپس نوشیدنی را داخل فنجان های جداگانه بریزید و به صورت گرم سرو کنید.
در صورت تمایل، می توانید از مقدار مناسبی شیرین کننده برای هر فنجان به مقدار دلخواه استفاده نمایید.