آشپزی

ایده هایی برای فینگر فودهای شب یلدا

ابتدا فر را روشن و روی حرارت 190 درجه ی سانتیگراد قرار دهید. نان های تورتیلا را در حوله های کاغذی نسبتا مرطوب قرار دهید؛ در دمای بالا به مدت 20-30 ثانیه بپزید. هر دو طرف تورتیلاهای گرم را با اسپری آشپزی آغشته کنید؛ هر کدام را به 5 نوار ببرید. پنیرها را به صورت یکدست بین 8 نوار قرار دهید.

آشنایی با نمونه هایی از فینگر فودهای شب یلدا:

با توجه به مهمانی یا دورهمی شب یلدا می توانید انتخاب کنید که فینگرفودهای سرد یا گرم تهیه کنید. به هر حال هم فینگرفود سرد و هم فینگر فودهای گرم طرفداران خود را دارند. اما برای سرو انواع فینگرفود، معمولا برای غذاهای اصلی از فینگرفود گرم و برای پیش غذا از فینگرفودهای سرد استفاده می شود.

طرز تهیه انواع فینگرفودهای شب یلدا:

طرز تهیه کیک مرغ:

مواد لازم برای کیک مرغ :
سینه مرغ ۲ عدد
گردو ۱ لیوان
پیازچه ۱ لیوان
جعفری یا گشنیز نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
خیارشور نصف لیوان
پیاز کوچک ۱ عدد
نان تست ۱ بسته
سس مایونز ۱ لیوان
ماست خامه ای نصف لیوان
گوجه و سیاه دانه برای تزیین به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و فلفل پول بیبر به مقدار لازم

طرز تهیه کیک مرغ به شکل هندوانه :

ابتدا سینه ی مرغ را داخل قابلمه ای به همراه پیاز و چوب دارچین و نمک و زردچوبه و فلفل بپزید. تخم مرغ ها را در قابلمه ای آبپز کنید و برای اینکه تخم مرغ ها نشکنند، آن ها را داخل کیسه ی فریزری قرار بدهید و در آن را گره بزنید سپس داخل قابلمه ای مناسب قرار بدهید و روی آن آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا آبپز شوند.

سینه های پخته شده را از آب داخل آن خارج کنید تا خنک شوند و بعد استخوان های آن را جدا کنید و ریش ریش کنید.

داخل کاسه مرغ، پیازچه، گردو، خیارشور، تخم مرغ پخته شده و رنده شده را بریزید سپس داخل کاسه ای ماست خامه ای و سس مایونز، آبلیمو و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. نان های تست را روی تخته آشپزخانه قرار بدهیددهیم و با قالب یا لیوان به صورت گرد قالب بزنید لبه های آن ها را با چاقو حدا کنید.

نان تست را قرار بدهید و مقداری از مواد را روی آن بریزید و یک نان دیگر روی آن قرار بدهید و فشار بدهید. با چاقویی تیز از وسط برش بزنید تا به صورت نیم دایره شود. دور آن از سس بزنید و داخل جعفری خرد شده بغلتانید. رو آن را هم سس بزنید و یک لایه از لبه فاصله بدهید و وسط آن را گوجه های خرد شده بریزید. و با مقداری سیاه دانه تزیین کنید.

می توانید نان تست را به صورت گرد استفاده کنید و دور تا دور آن را سس بزنید و جعفری خرد شده بزنید و روی آن را سس بزنید و به صورت دایره در وسط آن گوجه خرد شده بریزید و روی آن را سیاه دانه بریزید.

پس از آماده شدن داخل سینی قرار بدهید و در یخچال قرار بدهید تا خوب جا بیفتد و خوشمزه تر شود.

و برای تزیین کناره های نان رو سس میزنیم و داخل سبزی میزنیم سپس روی نیم دایره رو سس میزنیم و‌گوجه های خورد شده میزاریم و روی آن سیاه دانه میریزیم.

به همین راحتی کیک مرغ یلدایی ما آماده اس کیک مرغ هر چی بیشتر داخل یخچال بمونه خوشمزه تر میشه مثل قرمه سبزی تازه جا میافته

* می توانید از سالاد الویه نیز برای این تزیین استفاده کنید.

* از نون گرد کامل می توانید استفاده کنید و آن را به شکل برش گرد هندوانه تزیین کنید.

طرز تهیه فینگرفود یلدایی با نان باگت

مواد لازم برای درست کردن فینگر فود یلدایی با نان باگت :
نان باگت ۲ عدد
دانه انار یک و نیم لیوان
گردوی خرد شده ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
جعفری خرد شده نصف لیوان فرانسوی دسته دار
پیازچه ۱ عدد
کنجد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

* می توانید پیمانه را لیوان دسته دار فرانسوی انتخاب کنید.

طرز تهیه فینگر فود با نان باگت برای شب یلدا :

نان ها را روی سطح صافی قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز آن ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. به آرامی خمیر داخل تکه های نان را جدا کنید.

در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های نان را داخل آن حدود ۲-۳ دقیقه تفت بدهید. بعد از آن که تکه های نان برشته و طلایی شدند، از تابه خارج کنید و بگذارید تا کاملا خنک شوند.

اکنون مواد داخل نان ها را آماده کنید. در یک کاسه ی مناسبی پنیر خامه ای را بریزید و آن را هم بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس گردوی خرد شده، دانه های انار، پیازچه و جعفری خرد شده، دانه های کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط کمی سفت شوند.

نان ها را روی ظرف مورد نظرتان بچینید. مقداری از مخلوط را داخل هر کدام ازنان ها بریزید.

می توانید این لقمه های خوشمزه را سرو کنید.

نکته های تهیه ی فینگر فود یلدایی :

برای خوشمزه تر شدن این نان های کوچک، مقداری روغن کنجد را با سرکه بالزامیک و سس خردل مخلوط کنید، سپس موقع سرو مقداری از سس را روی آن ها بریزید.

به جای پنیر خامه ای می توانید از پنیر پارمسان یا پنیر گودا استفاده کنید.

طرز تهیه رول سوسیس پنیری :

مواد لازم رول سوسیس پنیری :

نان تورتیلا ذرت ۲ عدد
پنیر کم چرب خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سوسیس کوکتل ۸ عدد
فلفل هالوپینوی نازک ۸ تکه

طرز تهیه فینگر فود شب یلدا :

ابتدا فر را روشن و روی حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد قرار دهید. نان های تورتیلا را در حوله های کاغذی نسبتا مرطوب قرار دهید؛ در دمای بالا به مدت ۲۰-۳۰ ثانیه بپزید. هر دو طرف تورتیلاهای گرم را با اسپری آشپزی آغشته کنید؛ هر کدام را به ۵ نوار ببرید. پنیرها را به صورت یکدست بین ۸ نوار قرار دهید. ۱ سوسیس را در هر نوار قرار دهید. یک تکه‌ هالوپینو روی آن ها بگذارید، و با یک خلال دندان آن را محکم کنید. رول ها را روی سینی فر قرار دهید؛ به مدت ۱۰ دقیقه در همان دمای ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد بپزید تا طلایی شوند.

طرز تهیه جامبو شلز سرد :

مواد لازم :

جامبو شلز نصف بسته
کلم برگ سفید ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
ذرت نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
کالباس نصف پیمانه
خیارشور نصف پیمانه
سس مایونز نصف الی ۲ سوم پیمانه
ماست نصف الی یک سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه جامبو شلز :

با جامبو شلز غذاهای بسیاری می توان درست کرد. از این غذا می توانید به عنوان فینگر فود استفاده کنید. شما می توانید از آن به عنوان فینگرفود سرد استفاده کنید و هم به صورت فینگر فود گرم.

برای تهیه جامبو شلز به صورت فینگرفود سرد، ابتدا آب را داخل قابلمه ای بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید. در همین حین مواد آن را آماده می کنیم. کلم برگ را برگ کنید و بشویید و با رنده ی درشت، رنده کنید.

هویج را نیز رنده کنید. لازم نیست هویج زیاد داشته باشد. می توانید هویج را آبپز کنید و سپس رنده کنید. کالباس ساده استفاده کنید. می توانید به صورت خیلی ریز خرد کنید می توانید رنده کنید. سلیقه ای است. نخود فرنگی و ذرت را بپزید. خیار شور را خیلی ریز خرد کنید.

زمانی که آب جوش آمد جامبوها را داخل آب بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. برای زیباتر و خوشرنگ تر شدن به آن زردچوبه بزنید و به آرامی هم بزنید. پس از اینکه نرم شدند آن ها را آبکشی کنید. تا حدی بپزید که بعد از سرد شدن سفت نشوند و مزه ی خامی ندهند. خیلی هم نپزند که خرد شوند و شکل خود را از دست بدهند. بعد از اینکه آبکش کردید اگر شور بودند روی آن ها آب سرد بریزید.

همه ی مواد آماده شده به جز جامبوها را داخل ظرف بزرگی بریزید. داخل کاسه ای سس مایونز را بریزید و مقداری هم بزنید و ماست را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و آویشن به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. سس آن باید زیاد باشد. بنابراین اگر کم بود باز به آن سس اضافه کنید. زمانی که محلوط کردید. نمک آن را بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.

در صورتی که همه ی مواد خوب بودند، داخل جامبوها را با مواد پرکنید و داخل سینی گردی مانند گل بچینید و تزیین کنید. و از آن برای تزیین میز شب یلدا استفاده کنید. می توانید آن را زودتر تهیه کنید و روی آن سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدهید.

می توانید داخل جامبوها را با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و قارچ و پیاز و رب گوجه تفت داده شده پر کنید و روی آن ها پنیر پیتزا بریزید و در فر قرار بدهید تا بپزند و به صورت گرم به عنوان فینگرفود استفاده کنید.

طرز تهیه مینی برگر :

مواد لازم برای مینی برگر :

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نان همبرگری کوچک ۲ عدد
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
پنیر پارمسان به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
خیارشور به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
پنیر گودای ورقه‌ای به تعداد مینی برگرها
نمک، فلفل و جوز هندی به میزان لازم

مراحل تهیه مینی برگر :

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده‌ اضافه کنید. نمک، فلفل، جوز هندی و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.

مواد را به اندازه ۲ همبرگر کوچک تقسیم کنید و روی اجاق گاز سرخ کنید یا به کمک باربیکیو کباب کنید. نان همبرگری های کوچک را از وسط برش بزنید و روی آن ها را با یک لایه سس گوچه فرنگی و مایونز خوب بپوشانید.

مینی همبرگر را بین دو تکه نان همبرگری کوچک قرار دهید. یک برگ کاهو، خیار شور و گوجه به را به میزان مناسب روی ساندویچ بگذارید.

یک ورقه پنیر گودا و کمی پنیر پارمسان روی همبرگرها بریزید. قسمت رویی نان همبر را روی آن قرار بدهید و با گوجه گیلاسی و یا زیتون و خلال دندان تزیین کنید.

مینی همبرگرهای شما آماده هستند، می توانید آن ها را به مقدار زیاد تهیه کنید و در مهمانی ها برای پذیرایی استفاده کنید.

طرز تهیه اسنک سرخ شده :

درست کردن اسنک سرخ شده :

روشی دیگر برای تهیه ی اسنک های سرخ شده است. یک تکه نان اسنک بردارید دو الی سه برش کالباس روی آن قرار بدهید و یک یا دو برش برش پنیر ورقه ای گودا روی آن قرار بدهید و یک عدد دیگر روی آن قرار بدهید و با چاقویی تیز از روی قطرهای آن برشی بزنید تا ۴ عدد مثلث آماده شود.

داخل بشقاب گودی یک عدد تخم مرغ بزنید و داخل بشقاب دیگری آرد گندم و داخل بشقاب دیگری آرد سوخاری بریزید. زمانی که اسنک ها آماده شد. آن را ابتدا داخل آرد و بعد داخل تخم مرغ و آرد سوخاری بتابانید و در روغن سرخ کنید.

میزان مواد داخل آن را می توانید با توجه به سلیقه ی خود افزایش بدهید.

از اسنک می توانید به عنوان فینگرفود استفاده کنید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز