فهرست مطالب
خوراکیهای رایج گرم وخشک
نمک,ادویه جات تندمانند فلفل,زردچوبه,ادویه کاری,زیره,دارچین,زنجفیل, خرماهای خشک,عسل,گوشت شتر,زعفران,گردو,فسنجان,نعناع, کباب ٫جگروروغن کنجد وزیتون ,فعالیت زیادبالاخص درهوای گرم و…
خوراکهای روحی وروانی:
عصبانیت,خشم و…
خوراکیهای رایج گرم وتر:
آبگوشت,آش گندم,خورشت قیمه,نانی که خوب پخت شده باشد,انجیرتازه,گلابی,گیلاس,توت,کشمش,هویچ,گوشت بره وگوسفند,بوقلمون,خربزه,سیب رسیده وشیرین.پاچه وزبان گوسفند,لوبیای چشم بلبلی ,و…
خوراکیهای روحی وروانی:
تفریح وتفرج,شادی ونشاط به اندازه و…
خوراکیهای رایج سرد وتر:
انواع شیر,دوغ,پنیر,کره, ماست بازاری وشرکتی,آب,سیب زمینی,گوجه,خیار,کاهو,هندوانه,برنج شمال,گوشت ماهی ومرغ بالاخص مرغ ماشینی, آلو,کیوی ,قارچ,لوبیاسبز,باقلا,نخودسبز,مغزگوسفند,کدو سبزو…
خوراکیهای روحی وروانی:
خواب زیاد,افسردگی,غم واندوه و…
خوراکیهای رایج سرد وخشک:
عدس,آب یخ,بستنی, یخمک,غذاهای فریزری,کشک ,ترشیجات,گشنیز,جو,ذرت,گوشت بز,شکرصنعتی,
خوراکیهای روحی وروانی:
ترس ,تنهایی ,فکروخیال,کم خوابی و…
تغذیه استخوان ها، تاندون ها، موها از غذاهای مختلف
اعضای سفت و محکم بدن مانند استخوانها، تاندونها و موها، بیشتر از خلط سودا تغذیه میکنند و بنابراین زیادهروی در مصرف غذاهایی که تولید خلط سودا میکنند مانند عدس، بادمجان، کشک، غذاهای مانده یا حاضری و…
سبب تولید بیش از حد و غیر طبیعی سودا و رسوب آن در کل بدن میشود که به عوض شدن حالت موها و بدحالت شدن آن ها، شکنندگی و خشکی ناخنها، رسوب سودا در مغز و پوست (لکهای پوستی) و لابهلای عضلات (گرفتگیهای عضلانی) میانجامد.
بنابراین تنوع در سیستم غذایی، لازم است لذا اقداماتی چون گیاهخواری مطلق و یا از سوی دیگر عدم مصرف میوهها و سبزیجات و زیاده روی در محصولات حیوانی (گوشتها، چربی ها و …)، اشتباه و مردود است و قطعا این نوع سیستم های تغذیه ای افراطی و تفریطی باعث آسیب رسیدن به بدن و بیماری آن میشود.
در اینجا یادآوری میشود منظور از تنوع غذایی، در یک وعده غذایی نیست و نباید در یک وعده از انواع غذاها و نوشیدنی استفاده نمود، بلکه در کل طول عمر باید تنوع غذایی رعایت شود. در یک وعده غذایی توصیه میشود فقط از یک نوع غذا و در صورت نیاز مصلح آن استفاده شود