زردچوبه را در طبخ چرا کمرنگش کردیم ؟؟؟
در پخت گوشتها، باید از دارچین، پیاز و زردچوبه استفادهشود. ترکیبات زردچوبه، با حرارت تخریبنمیشود.
کورکومین در روغن بهتر حلمیشود تا در آب، بههمینخاطر مصرف زردچوبه با روغن، باعث اثربخشی بهتر میشود.
ساختارهای فسفولیپیدی زردچوبه، به ترکیبات غذایی (مانند لستین) متصلشده و آنها را به مغز میرساند.
خواص زردچوبه:
۱. روشناییبخش چشم (بهصورت داروی موضعی چشم)
۲. مقوّی کبد و مفید در درمان کبد چرب و یرقان
۳. مسکّن درد دندان بهصورت جویدنی
۴. خشککننده زخم و بندآورنده خونریزی موضعی
۵. مسکّن دردها و محلّل ورمهای مفصلی
۶. رافع مشکلات پوستی چون ککومک و جای جوشها
۷. ترمیمکننده شکستگی استخوانها در همراهی با زرده تخممرغ (لسیتین زرده باعث افزایش نفوذ زردچوبه از پوست و رسیدن به استخوان میشود.)
۸. ضدالتهاب و کاهنده ورم جای حجامت و فصد
احتیاط:
۱. مصرف زیاد زردچوبه، برای قلب و کبد بسیار زیانآور و مصلح آن، آب لیمو و اترج (بالنگ) است.
۲. گاه ریزوم (ریشه زیرخاکی) زردچوبه همراه خاک پودرمیشود! پس همیشه ریزوم زردچوبه را بخرید، بشوئید و خودتان پودرکنید.
۱ نظر
سلام همسر من غیر ممکنه تو غذایی زردچوبه نریزه ما حتی زمان کرونا ابجوش با زردچوبه میخوردیم واسه گلو دردامون