فهرست مطالب
خواص و فواید روغن هسته انار در طب سنتی :
با خواص روغن هسته انار برای جوش آشنا شوید
یکی از پرکاربرد ترین روغن های گیاهی که می توان برای بهبود سلامت و شادابی پوست نام برد، روغن هسته انار است. روغن هسته انار سرشار از آنتی اسیدان بوده و برای درمان جوش و آکنه، جوانسازی و رفع چین و چروک پوست بسیار موثر می باشد. جالب است بدانید استفاده از این روغن برای همه ی پوست ها مناسب است و به عنوان یک مرطوب کننده عالی عمل می کند.
در این مطلب ما سعی داریم شما را با تاثیر روغن هسته انار بر روی جوش صورت و نحوه درمان آن بیشتر آشنا کنیم.
خواص روغن هسته انار
خواص روغن هسته انار برای جوش
خواص روغن هسته انار برای پوست
روغن هسته انار به عنوان یک ماده ایده آل برای جلوگیری از پیری زودرس ترقی می شود و با آبرسانی بیشتر موجب شادابی و شفافیت پوست می شود. این روغن می تواند از پوست شما در برابر رادیکال های مضر خورشید محافظت کند.
بنابراین احتمال مبتلا شدن به سرطان های پوستی پس از مصرف آن کاهش می یابد. همین امر باعث شده استقبال از روغن هسته انار در صنعت داروسازی برای تولید محصولات بهداشتی و آرایشی در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته باشد.
فواید روغن هسته انار
خواص روغن هسته انار برای جوش
خواص روغن هسته انار برای جوش و آکنه
روغن هسته انار با دارا بودن خاصیت ضد باکتریایی و ضدالتهابی و مقادیر زیاد ویتامین E میتواند در درمان آکنه و جوش های صورت موثر واقع شود. علاوه بر اینکه روغن هسته انار برای درمان آکنه و جوش تجویز می شود، در کاهش به وجود آمدن جوش و آکنه و افزایش شفافیت پوست تاثیرگذار است، زیرا روغن هسته انار در تنظیم چربی پوست و بستن منافذ پوست نقش بسزایی دارد.
با توجه به نظریات بسیاری از مصرف کنندگان این روغن دانه ای، استفاده موضعی روغن هسته انار به دلیل دارا بودن اسید لینولئیک میتواند به طور همیشگی باعث از بین رفتن جوش های صورت شود. این را به خاطر بسپارید که به هنگام استفاده از روغن هسته انار برای درمان جوش و آکنه های صورت باید کمی صبور باشید تا در یک زمان مشخص به نتیجه مطلوب خود برسید.
نحوه استفاده از روغن هسته انار برای جوش
نحوه استفاده از روغن هسته انار برای رفع جای جوش، لکه ها، زخم ها، آکنه و بیماری پوستی مانند پسوریازیس و اگزما بدین گونه است که ابتدا باید این نواحی را به آرامی بشویید. در قدم بعدی چند قطره از روغن هسته انار را به طور مستقیم بر روی محل مورد نظر بمالید. پس از مدتی شاهد کاهش ظاهر ملتهب و خشک پوست خود خواهید شد.
عوارض استفاده از روغن هسته انار
روغن هسته انار تنها برای مصرف موضعی کاربرد دارد و برای جلوگیری از بلعیده شدن آن را دور از دسترس کودکان قرار دهید. برای آزمایش حساسیت و عدم حساسیت به این روغن ابتدا آن را بر روی بازوی داخلی یا ناحیه ای حساس از پوست قرار دهید و امتحان کنید. پس از ۴۸ ساعت می توانید از وجود حساسیت روغن هسته انار اطمینان حاصل کنید.
روغن هسته انار به هیچ عنوان عوارض جانبی پس از مصرف نخواهد داشت. با این حال، احتمال بروز ناراحتی معده، التهاب یا سوزش پوست برای زنان باردار را به همراه دارد. در صورت بروز واکنش آلرژیک، مصرف این محصول را قطع کنید و سریعاً به یک پزشک داروساز یا متخصص آلرژی مراجعه کنید تا ارزیابی سلامت و اقدامات درمانی مناسب انجام شود