بیماریهای قلب و عروق

درمان تدریجی پلاکت پایین خون برمبنای طب سنتی

کمبود پلاکت به دلیل ضعف بدن و کمبود ویتامین‌هاست که ناشی از تغذیه نادرست و محصولات صنعتی می‌باشد. مصرف غذاهای مغذی مثل گوشت‌های سالم، روغن‌های طبیعی، آجیل‌ها و پرهیز از غذاهای بلغم‌زا، نقش مهمی در بهبود این مشکل دارد. همچنین درمان بیماری‌های زمینه‌ای به افزایش پلاکت‌ها کمک می‌کند.

کمبود پلاکت معمولاً به خاطر ضعف جسمانی و کمبود ویتامین‌ها و املاح در بدنه. این مشکل بیشتر به خاطر تغذیه از محصولات صنعتی و کارخانه‌ای به وجود میاد.
متأسفانه امروزه حتی محصولات بومی هم به دلیل فقیر بودن خاک‌ها، ویتامین‌ها و املاح کافی ندارن.


توصیه‌های تغذیه‌ای برای افزایش پلاکت

  1. روغن زیتون طبیعی همراه با روغن زرد در برنامه غذایی روزانه استفاده کنید.
  2. مصرف گوشت شتر و گوشت گوسفند خیلی مفیده.
  3. گوشت پرندگان مثل گنجشک، کبوتر و کبک توصیه می‌شه.
  4. جگر شتر جوان خیلی مفیده.
  5. مصرف بادام، پسته، عسل طبیعی، مویز و شیره خالص رو در برنامه غذایی بگنجونید.
  6. جنین گندم و مخصوصاً هفت جوانه کوثر تاثیر زیادی داره.

مواردی که باید ازشون پرهیز بشه

از مصرف غذاهای بلغم‌زا مثل:

  • آش و سوپ
  • صیفی‌جات
  • لبنیات
  • برنج و ماکارونی
  • فست‌فودها
  • شیرینی‌جات و تنقلات بی‌ارزش
    خودداری کنید.

نکته مهم

اگه در کنار کمبود پلاکت، بیماری زمینه‌ای دیگه‌ای هم وجود داشته باشه، این مشکل می‌تونه تشدید بشه. بنابراین باید درمان با توجه به بیماری زمینه‌ای انجام بشه.
کنترل بیماری‌های زمینه‌ای به افزایش تعداد پلاکت‌ها کمک می‌کنه.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز