بیماری های زنان،رحم،تخمدان و کیست ها

درمان کیست پستان و راهکارهای درمانی بر مبنای طب سنتی

در این مقاله به بررسی درمان‌های طب سنتی برای کیست سینه و راه‌های پرهیز از تغذیه سرد و سودا پرداخته شد. با رعایت تدابیر غذایی و استفاده از درمان‌های گیاهی همچون سیاه دانه، عسل، عنبرنسارا و بادام شیرین، می‌توان وضعیت کیست‌ها را بهبود بخشید. همچنین، تقویت گوارش و تعادل روحی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

پرسش درباره گسترش کیست سینه در بانوان و درمان در طب سنتی

سلام و احترام خدمت شما استاد بزرگوار،
مدتی است که درد سینه دارم. اخیراً برای سونوگرافی رفتم و گفتند که هر دو سینه پر از کیست‌های ریز است و یکی از سینه‌ها فیبروکیستیک ۳ میلی‌متر دارد. همچنین به دلیل عادت ماهیانه نامنظم، حدود ۶ ماه است که دمنوش رازیانه مصرف می‌کنم. می‌خواستم تدابیر غذایی و پرهیزات را بفرمایید.
با تشکر از شما!

پاسخ استاد:

سلام عزیزم، امیدوارم که حالتان به زودی بهتر شود. اول از همه باید بگویم که استرس و تعادل روحی‌تان را جدی بگیرید. از نظر طب سنتی، کیست سینه شما به احتمال زیاد از نوع کیست سرد و تر است. پس در درجه اول برای آرامش هورمون‌ها و تنظیم وضعیت جسمانی‌تان، باید تدابیر خاصی را اجرا کنید.

یک نکته مهم: دمنوش رازیانه را قطع کنید. رازیانه برای تنظیم هورمون‌ها مفید است، اما ممکن است در شرایط خاص به تقویت سردی و تر در بدن شما منجر شود. حالا بهتر است تدابیر غذایی و درمانی زیر را مد نظر قرار دهید:

نکات کلیدی در درمان کیست پستان بر اساس طب سنتی و تغذیه مناسب

۱. استفاده از سیاه دانه و عسل

یک قاشق غذاخوری سیاه دانه نیمکوب با دو قاشق عسل مخلوط کنید و این ترکیب را به مدت ۱۲۰ روز میل کنید. این کار به تنظیم هورمون‌ها و بهبود وضعیت کیست‌های سینه کمک خواهد کرد.

۲. استفاده از عنبر نسارا

دو عدد عنبرنسارا را آتش بزنید و بعد از اینکه دودش بلند شد، آن را در یک قوری خشک بیندازید. سپس دهانه قوری را به سمت سینه‌ها و پستان‌ها قرار دهید، اما مراقب باشید که سینه‌ها را نسوزانید. این روش را برای ۲۱ روز ادامه دهید.

۳. پرهیز از دستکاری و ملاعبه با سینه‌ها

از دستکاری و هرگونه تماس با سینه‌ها خودداری کنید تا وضعیت کیست‌ها بدتر نشود.

۴. پرهیز از تغذیه سرد و سودا

غذاهایی که باعث تولید سودا می‌شوند، به شدت باید از رژیم غذایی شما حذف شوند. تغذیه‌ای که سرد و تر است نیز باید به حداقل برسد.

۵. پرهیز از شستشوی رحم در ایام پریود

در دوران قاعدگی از شستشوی رحم خودداری کنید، چرا که این کار ممکن است موجب تشدید وضعیت کیست‌ها شود.

۶. تغذیه با ارده شیره، عسل و دارچین

یک ترکیب از ارده شیره، عسل و دارچین به همراه نخودآب پخته با آب اولیه می‌تواند به تقویت و درمان کیست سینه کمک کند.

۷. ورزش و پیاده‌روی

پیاده‌روی روزانه به مدت یک ساعت، برای تنظیم هورمون‌ها و تقویت بدن ضروری است. این فعالیت به سلامت کلی بدن شما کمک می‌کند.

۸. مکیدن بادام شیرین

هر روز ۱۴ دانه بادام شیرین را روی زبان خود بمکید. این کار به تقویت سیستم گوارشی و کاهش دردهای ناشی از کیست‌های سینه کمک خواهد کرد.

۹. دمنوش‌ها و عرقیات گیاهی

دمنوش‌های ترکیبی مانند بابونه، زنیان، اویشن، پونه و یونجه، همراه با عرق طارونه و همیشه بهار می‌توانند برای خشک کردن کیست‌ها و کاهش التهاب مفید باشند. همچنین شب‌ها قبل از خواب از ترکیب بادرنجبویه، اسطوخدوس و بهارنارنج به عنوان دمنوش استفاده کنید.

۱۰. تغذیه متعادل

یک سوم از غذای شما باید شامل سبزیجات غیر شاهی و یک سوم معده شما باید خالی باشد تا بخارات معده به درستی دفع شوند.

۱۱. استفاده از روغن‌های گیاهی

روغن‌های گیاهی مانند کنجد و زیتون و حتی روغن‌های حیوانی از نوع گاوی و دنبه برای ماساژ سینه‌ها و تقویت بدن مفید هستند.

۱۲. تقویت گوارش

شما باید گوارش خود را تقویت کنید، چرا که به نظر می‌رسد معده سردی دارید. مشاوره تلفنی مجانی برای بررسی دقیق‌تر وضعیت شما پیشنهاد می‌شود.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز