مربای زرشک، مربای آلبالو، مربای انار، مربای کیوی و مربای گوجه سبز یکی از خوشمزه ترین مرباها هستند که طعم ملسی دارند و می توانید به راحتی آنها را در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای انار آموزش داده شده است با بیتوته همراه باشید
مقدار تهیه: ۳ تا ۴ پیمانه
مواد لازم:
آب انار
سه و نیم پیمانه
دانه انار
یک پیمانه
شکر
سه پیمانه
آب لیمو
به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار :
۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال قرار دهید.
2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه کنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.
3- در ظرف بزرگی، آب انار و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
4- دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.
5- برای این که غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید.