طرز تهیه مربای خانگی

دستور تهیه مربای انار با طعم طبیعی و شیرینی مناسب

طرز تهیه مربای انار :1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

مربای زرشک، مربای آلبالو، مربای انار، مربای کیوی و مربای گوجه سبز یکی از خوشمزه‌ ترین مرباها هستند که طعم ملسی دارند و می توانید به راحتی آنها را در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای انار آموزش داده شده است با بیتوته همراه باشید

مقدار تهیه: ۳ تا ۴ پیمانه

مواد لازم:

آب انار
سه و نیم پیمانه
دانه انار
یک پیمانه
شکر
سه پیمانه
آب لیمو
به مقدار لازم

طرز تهیه مربای انار :

۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال قرار دهید.
2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه کنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.
3- در ظرف بزرگی، آب انار و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.
5- برای این که غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز