طرز تهیه مربای خانگی

دستور تهیه مربای توت فرنگی با طعمی طبیعی و شیرینی مناسب

رایج‌ترین روش برای درست كردن مربای توت فرنگی به شرح زیر است:پس از آنكه دم توت‌فرنگی‌ها را جدا كردید و آنها را خوب شستید، توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای كه بهتر است لعابی باشد بریزید

این روزها اغلب خانم‌های خانه‌دار مشغول درست کردن انواع و اقسام مرباها از میوه‌های فصل هستند که مربای توت‌فرنگی در رأس همه آنها قرار دارد.

همان قدر که توت فرنگی به صورت خام، لذیذ و خوشمزه است، مربا، مارمالاد و شربت آن نیز طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم مربای توت فرنگی:

توت فرنگی ریز و سفت و رسیده
1 کیلو گرم
شکر
1 کیلو گرم
وانیل ( در صورت تمایل )
1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی:

رایج‌ترین روش برای درست کردن مربای توت فرنگی به شرح زیر است:

پس از آنکه دم توت‌فرنگی‌ها را جدا کردید و آنها را خوب شستید، توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای که بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه‌لای آنها شکر بپاشید و حدود ۸ الی ۹ ساعت بگذارید تا توت‌فرنگی‌ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می‌شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. در صورتی که مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه کردن وانیل است. وقتی که شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی، به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی‌تر شود، مربا تیره‌رنگ‌تر می‌شود.

شربت توت فرنگی : در صورتی که می‌خواهید از شربت مربا نیز به صورت جداگانه استفاده کنید، پیش از پخت کامل توت فرنگی‌ها، مقدار زیادی از آب آن را به داخل ظرف دیگری منتقل کنید و سپس با اضافه کردن مقدار نیم کیلوگرم شکر به توت‌فرنگی‌های داخل قابلمه، حرارت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا شربتی که بعد از اضافه کردن شکر حاصل شده نیز قوام بیاید.

نکته: در چنین شرایطی مدت زمان نیم‌ساعته برای پخت کامل توت فرنگی باید کم شود زیرا در غیر این صورت توت فرنگی‌ها در مرحله دوم حرارت دیدن، له می‌شوند یا تغییر رنگ می‌دهند.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز