طرز تهیه مربای خانگی

دستور تهیه مربا آووکادو؛ مربایی خوشمزه و مغزی

برای تهیه مربا آووکادو باید از آووکادو رسیده استفاده کنید که خیلی نرم نشده باشد و طعم گس نداشته باشد.آووکادو را از طول برش بزنید و دو نیمه را در دستانتان بگیرید و در دو جهت مخالف بچرخانید تا از هم جد شود.هسته آووکادو به یک نیمه آن می چسبد که میتوانید با چاقو اطراف هسته را برش بزنید و بیرون بیاورید.

دستور پخت مربای آووکادو خوشمزه و خانگی

مربا آووکادو خوشمزه و مقوی است و خیلی راحت آماده می شود و به دلیل بافت خامه ای طبیعی که در خود میوه وجود دارد می توانید به جای کره مربا صبحانه از آن استفاده کنید.
آووکادو حاوی روغن طبیعی و سرشار از ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند.

مصرف متعادل آووکادو باعث کاهش اسیدهای چرب خون می شود و خاصیت ضد پیری دارد ، بیشترین مصرف آووکادو در تهیه سس گواکاموله یا در سالادهای رژیمی است.

آووکادو با وجود فواید زیادی که دارد ، مقدار چربی اش زیاد است و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

برای تهیه مربای آووکادو باید آووکادویی را انتخاب کنید که نه خیلی سفت باشد نه خیلی نرم. آووکادو سفت طعمی گس دارد که باعث بد مزه شدن مربا خواهد شد.

از آنجایی که اووکادو خیلی سریع اکسید می شود باید بلافاصله بعد از پوست گرفتن و خرد کردن، آن را بپزید.

مربای آووکادو به دلیل مواد مغذی و چربی ای که دارد یک صبحانه کامل و مقوی است که می تواند جایگزین کره مربا صبحانه شود. کافیست مقداری از پوره آووکادو را روی نان سبوس دار یا نان چند غله بکشید و میل نمایید.

مربای آووکادو

مواد لازم مربا آووکادو

آووکادو برش خورده ۵۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
لیمو ۱ عدد

طرز تهیه مربا آووکادو

برای تهیه مربا آووکادو باید از آووکادو رسیده استفاده کنید که خیلی نرم نشده باشد و طعم گس نداشته باشد.
آووکادو را از طول برش بزنید و دو نیمه را در دستانتان بگیرید و در دو جهت مخالف بچرخانید تا از هم جد شود.
هسته آووکادو به یک نیمه آن می چسبد که میتوانید با چاقو اطراف هسته را برش بزنید و بیرون بیاورید.

گوشت آووکادو را با قاشق بتراشید و در ظرفی جداگانه بریزید.

در صورت تمایل میتوانید گوشت آووکادو را به صورت نگینی خرد کنید .

شکر ، آووکادو ، آب و آب لیمو را در قابلمه مخلوط کرده روی حرارت ملایم به مدت ۳ ساعت بگذارید بماند تا آووکادو کاملا نرم شود و بعد از آن به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید تا زمانی که آبش کشیده شود و حالت پوره وخمیری به خودش بگیرد.

حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن مربا را در شیشه های دربسته در یخچال نگهداری نمایید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

تبلیغات در سایت، بنر تبلیغاتی برای وب‌سایت، طراحی بنر تبلیغاتی آنلاین، تبلیغات بنری سایت، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌ها، تبلیغات با بنر در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری اینترنتی، تبلیغات بنری برای کسب و کار، تبلیغ در وب‌سایت‌های پرطرفدار، بنر تبلیغاتی برای جذب مشتری، تبلیغات آنلاین با بنر، بنر تبلیغاتی در سایت‌های خبری، تبلیغات بنری متحرک، تبلیغ بنری برای صفحات وب، طراحی بنر تبلیغاتی برای سایت‌ها، تبلیغات بنری برای کسب و کارهای آنلاین، بنر تبلیغاتی برای فروشگاه‌های آنلاین، تبلیغات در سایت‌های تجاری، بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری هدفمند در سایت‌ها، ایجاد بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری دیجیتال، بنر تبلیغاتی برای صفحات فرود، تبلیغات بنری برای برندها، طراحی بنر تبلیغاتی برای سئو سایت، تبلیغات بنری برای کمپین‌های آنلاین، بنر تبلیغاتی برای جذب ترافیک، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک، بنر تبلیغاتی برای صفحات تبلیغاتی سایت،

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز