بیماری های پوست و مو

راه های سنتی درمان جوش صورت

در این مقاله به بررسی اصول درمان جوش صورت در طب سنتی پرداختیم. از روش‌های مختلف مانند استفاده از گیاهان دارویی، رژیم غذایی مناسب، و تغییرات سبک زندگی برای کنترل و درمان جوش‌ها گفته شد. استفاده از سرکه، لیموترش و روغن بابونه از روش‌های طبیعی مؤثر در درمان جوش و جای جوش است.

سوالات قبل از مطالعه:

  1. چگونه در طب سنتی به درمان جوش صورت پرداخته می‌شود؟
  2. آیا استفاده از سرکه و لیمو برای درمان جوش صورت موثر است؟
  3. برای جلوگیری از ایجاد جوش، باید چه تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی ایجاد کنیم؟

اصول درمان جوش صورت

جوش‌های صورت و پشت شما و دمل‌های ناحیه‌ باسن و کشاله ران واکنشی طبیعی جهت دفع آن چیزی است که بدن شما را آزرده کرده است. پس برای کنترل آن باید به طبیعت خود فرصت دهید.

روش‌های درمان جوش صورت در طب سنتی

در طب سنتی، یکی از اصول درمان جوش صورت استحمام با آب ولرم به صورت مرتب است که به دفع مواد زائد موجود در پوست و به خصوص دفع زائد داخل جوش کمک می‌کند. این روش باعث باز شدن منافذ پوست و جلوگیری از بروز جوش‌های جدید می‌شود.

یکی دیگر از اصول درمان جوش صورت این است که فرد مبتلا بایستی دارای نظم در ساعات غذا خوردن باشد. بی‌نظمی در ساعات غذا خوردن باعث می‌شود که بدن نتواند به درستی غذا را هضم کند و این امر موجب بروز جوش‌ها و مشکلات پوستی می‌شود.

استفاده از گیاهان دارویی برای درمان جوش صورت

آب کدو یکی از درمان‌های مؤثر برای جای جوش است. اگر پارچه‌ای را آغشته به آب کدو کنید و روی صورت خود بگذارید، جای جوش موضعی را از بین می‌برد.

روغن بابونه هر ۸ ساعت، در درمان جای جوش بسیار موثر است.

همچنین سرکه، به ویژه سرکه انگور، در درمان جوش و پاکسازی پوست مفید است. سرکه را می‌توان با آب ترکیب کرده و با پنبه روی پوست صورت مالید تا به تدریج جای جوش‌ها محو شود.

غذاهایی که تولید جوش می‌کنند

غذاهایی که طبع گرم دارند، می‌توانند تولید جوش کنند. این غذاها شامل گردو، پسته، خرما، موز، سس‌های تند و گوشت شتر هستند.

تاثیر لیموترش در درمان جوش صورت

مصرف لیموترش چه به صورت خوراکی و چه به صورت موضعی، می‌تواند به درمان جوش‌های چربی و زیرپوستی کمک کند. لیمو علاوه بر درمان جوش، باعث روشن شدن پوست می‌شود.

درمان جوش غرور جوانی

برای از بین بردن جوش غرور جوانی، می‌توانید از چهار شربت ملین استفاده کنید. این شربت‌ها به پاکسازی بدن کمک کرده و جوش‌ها را از بین می‌برند.


درمان جای جوش صورت و بدن

درمان جای جوش از مراحل حساس درمان است که نیاز به توجه ویژه دارد. استفاده از روغن بابونه یا سرکه انگور برای این کار بسیار موثر است.

درمان موضعی جای جوش

برای درمان جای جوش، می‌توانید از ترکیب عسل و پودر جودوسر استفاده کنید. این مخلوط ملایم را روی جای جوش بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید بماند، سپس شست‌وشو دهید.

همچنین آرد ترمس و آرد نخود خام را با سفیده تخم مرغ ترکیب کرده و به صورت ماسک روی پوست قرار دهید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز