گیاهان آپارتمانی

روش‌های خانگی برای حفظ رنگ گل محمدی در هنگام خشک کردن

چه زمانی برای خشک کردن گل محمدی مناسب است؟ به طور کلی فصل چیدن گل محمدی در اردیبهشت ماه و خرداد ماه است که باید بعد از چیدن گل ها بلافاصله اقدام به خشک کردن گل‌ها کنید. در ادامه با ما همراه باشید

همانطور که می‌دانید گل محمدی یکی از گل های بسیار خوشبو و زیبا است که از آن برای تزیین خوراکی ها نیز استفاده می‌شود، اردیبهشت ماه زمان چیدن این گل های خوش رنگ و بسیار زیبا است که برای نگهداری از گل های محمدی باید به نحوه خشک کردن آن‌ها نیز توجه داشته باشید؛ در این مطلب به نحوه خشک کردن گل محمدی بدون تغییر رنگ به طور کامل پرداخته شده است.

مراحل خشک کردن غنچه گل محمدی

برای خشک کردن صحیح گل محمدی باید توجه داشته باشید تا این گل ها در هنگام خشک شدن با زمین تماس نداشته باشند تا حالت و زیبایی خود را از دست ندهند برای انجام این کار ابتدا باید با استفاده از یک تخ و سوزن ساقه غنچه ها را به آرامی و با حوصله از نخ رد کنید به طوری که غنچه ها در این مرحله هیچ گونه آسیبی نبینند.

بعد از انجام این کار بند گل ها را در سایه و محیطی که جربان هوا در آن وجود دارد آویزان کنید تا گل ها بتوانند در کمترین زمان و به درستی خشک شوند.

توجه داشته باشید با انجام این کار نه تنها می‌توانید از تغییر رنگ گل ها جلوگیری کنید بلکه عطر گل نیز دوام بیشتری پیدا میکند.

آموزش خشک کردن گلبرگ های گل محمدی

خشک کردن گلبرگ های گل محمدی کار نسبتا آسانی به حساب می‌آید به طوری که برای انجام این کار ابتدا باید گل ها را پرپر کرده و داخل یک آبکش قرار دهید سپس گلبرگ ها را داخل ظرفی با آب یخ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا حشرات موجود میان گلبرگ ها از بین بروند.

بعد از انجام این مراحل پارچه نخی بزرگی را پهن کنید و گلبرگ ها را بر روی آن قرار دهید، توجه داشته باشید این کار را در جایی که جریان هوا وجود داشته باشد انجام دهید.

سپس پنکه را روشن کردن تا خشک شدن گلبرگ ها در زمان کمتری انجام شود و رنگ گل محمدی نیز حفظ شود، بعد از یک روز پنکه را خاموش کنید و توجه داشته باشید که ممکن است این روند ۱ الی ۲ هفته طول بکشد و برای بهتر انجام شدن آن بهتر است هر دو روز یکبار گلبرگ ها را زیر و رو کنید.

نحوه نگهداری غنچه و گلبرگ خشک شده گل محمدی

برای نگهداری کردن از گلبرگ و غنچه های گل محمدی نکاتی وجود دارد که در ادامه این نکات را برای شما عزیزان شرح داده ایم:

از گا ها در محلی خشک و بدون رطوبت نگهداری کنید.
سعی کنید گل ها را به طور کامل خشک کنید تا ماندگاری آن ها بیشتر شود.
گل های خشک شده را درون ظرف در بسته قرار دهید.
اگر قصد دارید در مدت زمان طولانی از گل ها نگهداری کنید میتوانید آن را در فریزر نیز قرار دهید.
گل محمدی خشک شده چه کاربردی دارد؟
معمولا از گلبرگ و غنچه های گل محمدی برای تزیین و خوش عطر کردن خوراکی ها استفاده می‌شود، معمولا می‌توان از این گل برای تزیین حلوا، نوشیدنی‌ها، دسرها، ماست، شعله زرد، خوشبو کردن چای و … استفاده کرد.

خواص دارویی گل محمدی

باید توجه داشته باشید که خشک کردن گل محمدی دارای خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی نیز می‌باشد که در ادامه چند مورد آن را نام برده ایم:

خنک کننده و ضد التهاب برای پوست
جلوگیری از آلزایمر
درمان مشکلات گوارشی و معده
آرامش اعصاب با استفاده از گل محمدی
تقویت کننده قلب
رفع یبوست
از بین برنده حرارت کبد
کمک به گردش خون
حاوی ویتامین E و C
از بین برنده اضطراب
رفع افسردگی و بی خوابی
کمک به شادابی و طراوت پوست
خواص دارویی گل محمدی

سوالات متداول نحوه خشک کردن گل محمدی بدون تغییر رنگ

چه روش هایی برای خشک کردن گل محمدی بدون تغییر رنگ وجود دارد؟

برای خشک کردن گل محمدی میتوان به صورت خشک کردن گلبرگ ها و یا غنچه گل اقدام کرد.

چه زمانی برای خشک کردن گل محمدی مناسب است؟

به طور کلی فصل چیدن گل محمدی در اردیبهشت ماه و خرداد ماه است که باید بعد از چیدن گل ها بلافاصله اقدام به خشک کردن گل‌ها کنید.

خشک کردن گل محمدی چقدر طول می‌کشد؟

معمولا خشک کردن این گل ها ۱ الی ۲ هفته زمان می‌برد.

منبع :

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

لینک کوتاه خبر:

https://digiberuz.ir/?p=13006

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز