فهرست مطالب
- ۱ معرفی گل نوروزی سینره
- ۱.۱ نحوه نگهداری گل سینره چگونه است؟
- ۱.۲ نحوه نگهداری گل سینره
- ۱.۳ آبیاری مناسب گیاه سینرر
- ۱.۴ بهترین دما برای نگهداری گل سینره
- ۱.۵ نحوه نگهداری گل سینره با نور مناسب
- ۱.۶ بررسی خاک گل سینره
- ۱.۷ روش های تکثیر گیاه سینره
- ۱.۸ بیماری و آفات گل سینرر
- ۱.۹ بیماری سفیدک پودری سینره
- ۱.۱۰ لکه برگی الترناریا
- ۱.۱۱ گلدهی گیاه سینره چگونه است؟
- ۱.۱۲ گلدهی گیاه سینره
- ۱.۱۳ برای نگهداری گل سینره به چه نکاتی باید توجه کرد؟
- ۱.۱۴ طول عمر گل سینره چقدر است؟
- ۱.۱۵ روش های تکثیر گیاه سینره چگونه است؟
معرفی گل نوروزی سینره
گل سینره یا همان سینرر یکی از گلهای بهاری و بسیار زیبا میباشد که اکثرا آنها را شبهای عید میتوان در گوشه و کنار خیابانها مشاهده کرد، این گل بسیار زیبا و دوست داشتنی دارای تنوع رنگی بسیار زیادی میباشد و میتوان آن را در رنگ بندیهای قرمز، سفید، بنفش، آبی و صورتی خریداری کرد. باید توجه داشته باشید که این گل جذاب دارای طول عمر بسیار کوتاهی است اما با نگهداری صحیح آن میتوانید باعث افزایش طول عمر گل سینره بشوید؛ در ادامه نحوه نگهداری گل سینره را به طور کامل برای شما عزیزان شرح داده ایم.
نام علمی گل سینره PERICALLIS HYBRID است و این گیاه بسیار زیبا و رنگی در اواخر اسفند ماه شروع به گلدهی میکند و تا اواسط بهار نیز میتوان زیبایی آن را مشاهده کرد، این گیاه بسیار محبوب از خانواده Compositae میباشد و اکنون در بسیاری از کشورها این گل جذاب پرورش داده میشود.
نحوه نگهداری گل سینره چگونه است؟
همانطور که گفته شد عمر این گل نوروزی بسیار کوتاه است اما با نگهداری صحیح آن میتوانید باعث افزایش طول عمر این گیاه بشوید، برای نگهداری مناسب و صحیح این گیاه باید به مواردی توجه داشته باشید که در ادامه این عوامل را به طور کامل برای شما دوستان عزیز شرح داده ایم.
نحوه نگهداری گل سینره
آبیاری مناسب گیاه سینرر
یکی از نکات مهمی که باید در هنگام آبیاری گیاه سینره به آن توجه داشته باشید نحوه آبیاری این گیاه است، این گیاه دوست داشتنی علاقه بسیار زیادی به رطوبت دارد و با مه پاشی کردن روزانه میتوانید به شاداب سازی گیاه سینره خود کمک چشمگیری نمایید.
توجه داشته باشید که خاک گیاه سینره نباید به هیچ عنوان خشک بشود که این امر در زمان شکل گیری جوانهها از اهمیت بیشتری نیز برخوردار میباشد.
بهترین دما برای نگهداری گل سینره
با قرار دادن سینره در دمای مناسب میتوان از پژمرده شدن این گیاه جلوگیری کرد، مناسب ترین دما برای نگهداری گل سینره ۱۸ الی ۲۴ درجه سانتی گراد است. هنگامی که دمای نگهداری این گیاه بیشتر از ۲۴ درجه شد باید مقدار آبیاری گیاه خود را افزایش بدهید.
نحوه نگهداری گل سینره با نور مناسب
یکی از نکاتی که در نحوه نگهداری گل سینره از اهمیت بالایی برخوردار این نور مناسب این گیاه میباشد، بهتر است بدانید که سینرر به نور نسبتا زیادی احتیاج دارد اما قرار دادن این گیاه در نور مستقیم خورشید میتواند باعث سوختگی برگهای آن بشود.
بهترین مکان برای نگهداری سینره پشت پرده اتاق است زیرا این گیاه میتواند پشت پرده نور کافی و مورد نیاز خود را تامین سازد و از سوختگی برگهای آن نیز جلوگیری بشود.
بررسی خاک گل سینره
تمام گیاهان به خاک زهکشی شده و مناسب نیازمند میباشند تا بتوانند موارد آلی و مورد نیاز خود را تامین نمایند، برای گلدهی گیاه سینرر تهیه خاک مناسب بسیار مهم است و میتوان از کود های ۱۰،۱۰،۱۰ و ۲۰، ۲۰،۲۰ برای تقویت و تحریک گلدهی گیاه استفاده کرد.
روش های تکثیر گیاه سینره
برای تکثیر گل سینره تنها یک روش وجود دارد که آن نیز کاشت بذر این گیاه است، بهترین زمان برای کاشت بذر این گیاه حدود یک سال قبر از بهار میباشد تا در زمان عید این گیاه گلدهی خود را انجام داده باشد؛ رشد گیاه سینره بسیار کند است و بذرهای آن بسیار ریز و کوچک میباشند.
هنگامی که رشد گیاه سینره شما به دو برگ رسید میتوانید آن را درون گلدان بکارید و بعد از جوانه زدن گلها میتوان گلهای زیبای خود را درون باغچه بکارید، توجه داشته باشید که قرار دادن گل در نور مستقیم میتواند گیاه شما را از بین ببرد.
بیماری و آفات گل سینرر
گاهی اوقات ممکن است با مشکلاتی همچون ریزش برگهای سینره، بد رنگ بودن گلها و زردی آنها مواجه بشوید؛ هنگام روبرو شدن با این مشکلات باید به بررسی گلدان گیاه خود بپردازید زیرا اکثرا گیاه با مشکلاتی همچون آفات مواجه میشوند.
در ادامه چند مورد از بیماری های گل سینره را برای شما عزیزان شرح داده ایم:
بیماری سفیدک پودری سینره
این بیماری در گیاه سینره میتواند باعث کاهش عمر و خرابی گیاه شما بشود، در صورت مشاهده کردن لکههای سفید رنگ بر روی برگ گیاه باید از آبیاری آن اجتناب نمایید تا از زیاد شدن و شیوع این بیماری جلوگیری کنید. در صورت جلوگیری نکردن از این بیماری با پوسیده شدن گلهای سینره و از بین رفتن آن مواجه میشوید.
لکه برگی الترناریا
گاهی اوقات نیز ممکن است با قهوه ای شدن برگ گیاه سینرر رو به رو شوید، این مشکل به دلیل بیماری قارچی الترناریا است که در نحوه نگهداری گل سینره تاثیر بسیار زیادی دارد، در صورت مواجه شدن با این مشکل نیز باید به گیاه خود تا مدتی آب ندهید و از خیس شدن برگ گیاه خودداری کنید تا از این بیماری جلوگیری بشود.
گلدهی گیاه سینره چگونه است؟
به طور کلی بذر گیاه دوست داشتنی سینره بعد از گذشت ۶ الی ۹ ماه شروع به گلدهی میکند و زمان گلدهی این گیاه در اوایل فروردین ماه و نوروز است؛ در زمان سرما باید گلدان سینرر را در دمای ۱۰ تا ۱۳ درجه سانتی گراد قرار دهید تا در زمان نوروز گیاه شما گلهای رنگی خود را شکوفا نماید.
گلدهی گیاه سینره
سوالات متداول نحوه نگهداری گل سینره
برای نگهداری گل سینره به چه نکاتی باید توجه کرد؟
هنگام نگهداری از گیاه سینره نکاتی وجود دارد که توجه کردن به آن از اهمیت بالایی برخوردار میباشد و به افزایش طول عمر این گیاه کمک بسیاری میکند، برای نگهداری گل سینره توجه به آبیاری، نور، خاک گیاه و دمای مناسب الزامی و مهم است.
طول عمر گل سینره چقدر است؟
به طور کلی گیاه سینرر یک گل بهاری است و از طول عمر بسیار کمی برخوردار میباشد، گلدهی سینره از اواخر زمستان شروع میشود و تا اواسط بهار نیز ادامه دارد.
روش های تکثیر گیاه سینره چگونه است؟
برای تکثیر گیاه سینره تنها روشی که وجود دارد کاشت بذر این گیاه است که بهترین زمان برای انجام این کار یکسال قبل از فصل بهار است.