گیاهان آپارتمانی

روش نگهداری گیاه پاپیتال

پاپیتال جزو گیاهان همیشه سبز و تصفیه کننده هوا به حساب می آید. این گیاه از خانواده آرالیاسه است و منشاء پیدایش آن به سمت اروپا و غرب آسیا بر می گردد. ساقه های این گیاه جذاب به صورت دائمی است و می تواند از دیوار و یا فنس به خوبی بالا برود.

پاپیتال جزو گیاهان همیشه سبز و تصفیه کننده هوا به حساب می آید. این گیاه از خانواده آرالیاسه است و منشاء پیدایش آن به سمت اروپا و غرب آسیا بر می گردد. ساقه های این گیاه جذاب به صورت دائمی است و می تواند از دیوار و یا فنس به خوبی بالا برود. اگر جزو کسانی هستید که قصد پرورش این گیاه را دارید ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم در ابتدا با روش نگهداری گیاه پاپیتال به طور کامل آشنا باشید. به طور کلی می توان گفت پاپیتال نسبت به شرایط محیطی متنوع از مقاومت بالایی برخوردار است. با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.

نحوه نگهداری گیاه پاپیتال

یکی از محبوب ترین گیاهان آپارتمانی بدون شک گیاه پاپیتال است. برگ های این گیاه پس از دوران رشد و بلوغ ضخیم و تیره تر خواهد شد. در ابتدا نگهداری این گیاه شاید شاهد آن باشید که رشد گیاه بسیار کند است اما به مرور خواهید دید گیاه با سرعت بالایی رشد خواهد کرد. پاپیتال در فصل تابستان و پاییز شکوفه های بسیار زیبایی به رنگ سبز و زرد خواهد داشت. اما در زمستان این شکوفه ها به شکل میوه های ریزی به رنگ نارنجی و زرد می شوند. به طور کلی می توان گفت این گیاه در تمامی فصول سال بسیار زیبا و خیره کننده است. در ادامه این مطلب با روش نگهداری گیاه پاپیتال آشنا خواهید شد:

نور کافی جهت نگهداری پاپیتال

یکی از مهم ترین موارد در نحوه نگهداری گیاه پاپیتال بدون شک نور کافی برای گیاه است. جهت دریافت نور باید گیاه را در محیطی قرار دهید که چند ساعت در طول روز از نور مستقیم آفتاب استفاده کند. از همین رو می توان گفت محیط بیرون نسبت به محیط داخلی برای نورگیری گیاه شرایط مناسب تری دارد. در صورت بی توجهی به رسیدن نور کافی برای گیاه بدون شک برگ های پاپیتال دچار ریزش می شود. این نکته مهم را در نظر داشته باشید در فصل گرم تابستان باید مراقب نور خورشید باشید چرا که ممکن است در صورت رسیدن نور مستقیم و بیش از حد برگ های گیاه بسوزد.

آبیاری مناسب گیاه پاپیتال

از دیگر موارد مهم در روش نگهداری گیاه پاپیتال بدون شک آبیاری مناسب برای گیاه است. این گیاه رطوبت را بسیار دوست دارد اما تا مقداری نیز به خشکی مقاوم است. البته این نکته مهم را در نظر داشته باشید میزان خشکی نباید از نظر زمانی خیلی زیاد شود چرا که رنگ برگ های گیاه تیره خواهد شد. از طرف دیگر نیز توجه داشته باشید آبیاری بیش از حد باعث پوسیدگی ریشه گیاه می شود و گیاه شما حتما دچار بیماری های قارچی خواهد شد. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی باید در زمان آبیاری حتما خاک گیاه را چک کنید و در صورت خشک بودن آبیاری را انجام دهید.

رطوبت محل نگهداری پاپیتال

فاکتور مهم بعدی در روش نگهداری گیاه پاپیتال، رطوبت مناسب برای گیاه است. همانطور که گفته شد پاپیتال رطوبت را دوست دارد و بهترین درجه رطوبت بین ۵۰ تا ۷۰ بهترین گزینه است. جهت تامین رطوبت برای گیاه می توانید از روش سینی آب و سنگریزه به راحتی استفاده کنید. در این روش با تبخیر آب داخل سینی رطوبت مورد نیاز برای گیاه به خوبی تامین می شود. این نکته مهم را نیز در نظر داشته باشید غبار پاشی در فصل تابستان هفته ای ۲ بار و در زمستان باید هفته ای یکبار انجام شود.

خاک مناسب جهت رشد گیاه پاپیتال

برای رشد کامل هر گیاه باید از خاک مناسب استفاده کرد. گیاه پاپیتال قابلیت رشد در خاک های مختلف را به همراه دارد. البته فراموش نکنید جهت رشد سریع تر و بهینه باید شرایط مناسبی را برای خاک گیاه فراهم کنید. از همین رو ما به شما عزیزان توصیه می کنیم خاک گیاه پاپیتال را سبک و غنی از مواد غذایی انتخاب کنید. برای انجام این کار مخلوط شن و یا پیت ماس برای خاک بسیار گزینه ایده آلی است. البته در نظر داشته باشید زهکشی مناسبی نیز باید برای خاک فراهم شود. بدون شک با انتخاب خاک مناسب شرایط بهینه رشد گیاه فراهم خواهد شد.

روش های تکثیر گیاه پاپیتال

همانطور که گفته شد با روش نگهداری گیاه پاپیتال به طور کامل آشنا شدید. روش های تکثیر این گیاه به دو صورت انجام می شود. در ادامه با روش های تکثیر گیاه پاپیتال آشنا خواهید شد:

قلمه زنی ساقه، بهترین زمان این کار در فصل بهار و تابستان است. چرا که ریشه زنی در این فصل سرعت بالایی دارد. قلمه ها را باید در خاک مرطوب قرار دهید و با جلوگیری از تابش نور مستقیم شرایط مناسب را برای تکثیر فراهم کنید.
قلمه گیری، بهترین زمان این کار اواخر مرداد تا اواخر مهر ماه است. باید قلمه ها را دور از نور خورشید قرار دهید ولی محیط نگهداری باید کاملا گرم باشد سپس در ترکیب ماسه و پیت باید قلمه ها قرار گیرند و حدود ۴ تا ۶ هفته صبر کنید تا گیاه ریشه دهد.
روش های تکثیر گیاه پاپیتال

سخن پایانی

پاپیتال جزو گیاهان همیشه سبز و تصفیه کننده هوا به حساب می آید. این گیاه از خانواده آرالیاسه است و منشاء پیدایش آن به سمت اروپا و غرب آسیا بر می گردد. ساقه های این گیاه جذاب به صورت دائمی است و می تواند از دیوار و یا فنس به خوبی بالا برود.

سوالات متداول روش نگهداری گیاه پاپیتال

روش های تکثیر گیاه پاپیتال به چه صورت است؟

قلمه زنی ساقه، بهترین زمان این کار در فصل بهار و تابستان است. چرا که ریشه زنی در این فصل سرعت بالایی دارد. قلمه ها را باید در خاک مرطوب قرار دهید و با جلوگیری از تابش نور مستقیم شرایط مناسب را برای تکثیر فراهم کنید. قلمه گیری، بهترین زمان این کار اواخر مرداد تا اواخر مهر ماه است. باید قلمه ها را دور از نور خورشید قرار دهید و لی محیط نگهداری باید کاملت گرم باشد سپس در ترکیب ماسه و پیت باید قلمه ها قرار گیرند و حدود ۴ تا ۶ هفته صبر کنید تا گیاه ریشه دهد.

خاک مناسب جهت رشد گیاه پاپیتال باید به چه صورت باشد؟

گیاه پاپیتال قابلیت رشد در خاک های مختلف را به همراه دارد. البته فراموش نکنید جهت رشد سریع تر و بهینه باید شرایط مناسبی را برای خاک گیاه فراهم کنید. از همین رو ما به شما عزیزان توصیه می کنیم خاک گیاه پاپیتال را سبک و غنی از مواد غذایی انتخاب کنید. برای انجام این کار مخلوط شن و یا پیت ماس برای خاک بسیار گزینه ایده آلی است.

آبیاری مناسب گیاه پاپیتال باید به چه شکل باشد؟

آبیاری بیش از حد باعث پوسیدگی ریشه گیاه می شود و گیاه شما حتما دچار بیماری های قارچی خواهد شد. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی باید در زمان آبیاری حتما خاک گیاه را چک کنید و در صورت خشک بوده آبیاری را انجام دهید.

منبع :

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

تبلیغات در سایت، بنر تبلیغاتی برای وب‌سایت، طراحی بنر تبلیغاتی آنلاین، تبلیغات بنری سایت، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌ها، تبلیغات با بنر در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری اینترنتی، تبلیغات بنری برای کسب و کار، تبلیغ در وب‌سایت‌های پرطرفدار، بنر تبلیغاتی برای جذب مشتری، تبلیغات آنلاین با بنر، بنر تبلیغاتی در سایت‌های خبری، تبلیغات بنری متحرک، تبلیغ بنری برای صفحات وب، طراحی بنر تبلیغاتی برای سایت‌ها، تبلیغات بنری برای کسب و کارهای آنلاین، بنر تبلیغاتی برای فروشگاه‌های آنلاین، تبلیغات در سایت‌های تجاری، بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری هدفمند در سایت‌ها، ایجاد بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری دیجیتال، بنر تبلیغاتی برای صفحات فرود، تبلیغات بنری برای برندها، طراحی بنر تبلیغاتی برای سئو سایت، تبلیغات بنری برای کمپین‌های آنلاین، بنر تبلیغاتی برای جذب ترافیک، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک، بنر تبلیغاتی برای صفحات تبلیغاتی سایت،

لینک کوتاه خبر:

https://digiberuz.ir/?p=12841

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز