مقاله های طب سنتی،مزاج شناسی

زیاده‌روی در مصرف زعفران و زردچوبه؛ چه مضراتی دارد؟

اگر ادویه ای برای قلب مضر باشد استفاده همزمان از آن ادویه و زعفران در برخی از بیماران خطرناک خواهد بود. بعضی از خانم‌ها و آشپزها برای خوشرنگ تر شدن غذا بطور همزمان زردچوبه و زعفران را با هم بکار می برند.

استفاده همزمان این دو ممنوع !

یکی از بهترین ادویه ها از نظر رنگ، بو، مزه و خاصیت زعفران است.

زعفران خاصیت منحصر به ‌فردی دارد که به‌عنوان حامل بعضی داروها و ادویه ها عمل می‌کند و می‌تواند ادویه‌های دیگر را به راحتی به قلب برساند.

این خاصیت زعفران مانند تیغ دو لبه عمل می کند یعنی هم می تواند مفید باشد هم مضر

اگر ادویه ای برای قلب مضر باشد استفاده همزمان از آن ادویه و زعفران در برخی از بیماران خطرناک خواهد بود. بعضی از خانم‌ها و آشپزها برای خوشرنگ تر شدن غذا بطور همزمان زردچوبه و زعفران را با هم بکار می برند.

لازم به تذکر است که در کتاب‌های طب سنتی ذکر شده‌ است ، مصرف افراطی زردچوبه به‌شدت برای قلب مضر است. بنابراین کسانی که به هر دلیلی قلبشان ضعیف است و مشکلات و بیماریهای قلبی دارند و یا زود خشمگین می‌شوند و یا بیماری هراس (ترس) دارند باید از ترکیب زردچوبه و زعفران اجتناب کنند.

لطفا بدون اطلاعات کافی گیاهان دارویی را با هم مخلوط نکنید و برای صحت و سقم یک مطلب به افراد آگاه مراجعه کنید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز