خواص و فواید تره:
🔹تره فرنگی سبزی زمستانه پر خاصیتی است که ما را از همزمانیاش با فصل سرما، متعجب میکند! به موقع به دست ما میرسد و آماده تقویت ریه و التیام عفونتهای تنفسی شایع در فصل سرد سال است.
🔸کالری نصف لیوان پخته شده آن حدود ۲۰ کالری است، و کلی آنتی اکسیدان، ویتامین آ، ث، ب، آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و ریز مغذیهای گوگردی دارد.
🔹تره فرنگی در درمان یبوست، بواسیر، عفونت ادراری، چربی خون، تنظیم ایمنی، پیشگیری از بیماریهای سخت علاج کارآمد است.
🔸کمکالری بودن آن در کنار پر خاصیت بودنش و موثر بودن در تسکین عفونتهای تنفسی و البته ادراری این سبزی را در افراد مبتلا به بیماری مزمن و در رژیمهای لاغری، انتخابی خوب نموده است.
🔹و البته در رژیم غذایی همه افراد خانواده سبزی پر خاصیتی است که در کنار چند تکهای هویج و کدو دورچین خوبی است که مولتی ویتامین طبیعی محسوب میشود، و در سوپ نیز بسیار مناسب است.
حواستان باشد برگهای سبز تیرهاش بیشترین خواص مفیدش را در خود دارد و اگر طولانی پخته شود حدود یک سوم از خواصش را از دست میدهد.
خواص تره :
– خوشبو کردن بدن
– پیشگیری از جذام
– دور کردن بادها (از معده و …)
خواص درمانی تره
– درمان کم خونی (بهترین جایگزین برای سبزی مضر اسفناج)
– قطع کردن خونریزی بواسیر (زمانی که بواسیر دارید زیاد تره بخورید)
– درمان مشکلات طحال (خونریزی یا سرطان طحال)
تره مانند نان در غذاهاست، یعنی مصرف روزانه آن لازم و ضروریست و اهمیت غذایی بالایی دارد.