فهرست مطالب
آداب خوردن سیب
✍️قبل از خوردن سیب آن را بو کنید؛ زیرا با این کار، هر درد و عارضه ای از تن بیرون می رود و آن چه از سوی ارواح در انسان ایجاد می شود، فرو می نشیند.
خوردن سیب به صورت ناشتا بهتر است و پاک کننده معده می باشد.
خوردن سیب در سحرگاه، بهتر از اوقات دیگر است.
از خوردن سیب ترش و نارس پرهیز شود، زیرا باعث ضعف حافظه می شود.
عروس در هفت روز اول بعد از زفاف از خوردن سیب ترش پرهیز کند، زیرا باعث عقیمی رحمش می شود.
سرطان ها
سرطان خون
انواع سرطان
لک پوستی
قارچ پوستی
باخوردن سیب درختی ( رسیده ) به مقدار۶۰ دانه هرروز درقالب آب سیب یا رب سیب
و غفلت درمانی ایرانی با سیب درختی
کلیپ را خوب گوش کن
بعد بعضی میگویند ما طب اسلامی ( طب روائی) نداریم
طرز تہیـــــہ رب_سیب
آب سیب رسیده شیرین را بگیرید و در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری(مثلا روی کتری در حال جوش) قرار دهید، آنقدر بماند تا غلیظ شود و به قوام رب برسد. طبع:گرم خـــــواص: تقویت ڪننده قلب،مغز،کبد بهبود دهنده دستگاه گوارش موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی @partosabzehasti نشردهید
رب میوه سیب برای چی خوبه؟
ربی که از سیب شیرین به دست میآید نیز گرم و تر و مقوی معده و کبد است:
رب سیب در رفع علامت صفرای متعفن در معده، موثر است.
تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است.
مانع نزول مواد زائد به سمت معده میشود.
برای رفع نفس تنگی مفید است و سرفه خشک را بهبود میبخشد.
سیب، خشک کننده رطوبت اصافه معده است که رب و کبابی سیب قویتر است، با خشک شدن رطوبت معده رطوبت اضافی رحم نیز خشک میشود و لیزی رحم از بین رفته و سقط زیر سه ماه از بین میرود
رب سیب رطوبت معده را خشک میکند و بلغم از معده پاک میشود.
چطوری رب میوه سیب درست کنیم؟
برای تهیه رب سیب در منزل، میتوان روش زیر را به کار برد یا آماده آن را از سلامتکدههای معتبر طب سنتی تهیه نمود:
به میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهید (مثلاً روی کتری در حال جوش) یا یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود.
آنقدر بماند تا به مرور زمان آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست میآید.
نکته: رب سیب، مشابه شیوه اول رب به نیز قابل تهیه است، طوری که سیب رنده یا چرخ شود
خواص سیب درختی:
۱. چون سیب دارای فسفر فراوان است سلسله اعصاب را تقویت میکند و کار فکری را تحریک میکند.
۲. سیب بسیار آرامبخش و خوابآور است.
۳. رفع التهاب کلیه و مثانه می کند و سنگهای صفراوی و سنگ کلیه و مثانه را حل میکند.
۴. پوست سیب بیش از خود سیب دارای موادغذایی است، از پوست کندن سیب خودداری کنید.
۵. هر کس هر روز صبح ناشتا یک سیب با پوست میل کند تمام رادیکالهای آزاد سرطانزا و همچنین سموم مخصوصا اسیداوریک را از بدن خود دفع میکند.
۶. سیب به دلیل داشتن پکتین و سایر مواد موثره خود سیب، همراه ویتامین C سبب کاهش کلسترول میشود.(HDLکلسترول خون را افزایش و LDLکلسترول خون را کاهش می دهد.)
۷. به رغم وجود قند طبیعی در سیب، خوردن آن در افزایش قند خون اثر نمیگذارد. (سیب در لیست موادغذایی کاهشدهنده قند خون به حساب میآید.)
۸. نقش سیب در کاهش فشار خون بسیار زیاد است تا جایی که حتی بوییدن آن نیز فشار خون را کاهش میدهد.
۹. سیب به دلیل داشتن فیبر بالا (سیب با پوست) سطح قند خون را برای مدت طولانی در حالت تعادل نگه میدارد، بنابراین احساس سیری طولانی ایجاد میکند و به همین دلیل نقش سیب در رژیم های لاغری انکارناپذیر است.
۱۰. کسانی که روزانه هر ۸ ساعت یک سیب میل میکنند کمتر از دیگران به هر نوع بیماری به ویژه سرماخوردگی مبتلا میشوند.
۱۱. مبتلایان به رماتیسم، آرتروز، درد مفاصل و نقرس از این غذای دارویی به خوبی استفاده کنند. (سیب رسیده شیرین)
۱۲. سیب شما را از تنبلی روده و کبد راحت میکند.
۱۳. بهترین و موثرترین درمان کننده کبد چرب است.
۱۴. مفرح قلب و اشتها آور است.
۱۵. تاثیر سیب در زیبایی چهره بینظیر است ⬅️ خوردن سیب بخارپز همراه کمی دارچین و عسل پوست صورت را شاداب و جوان نگه میدارد.
۱۶. سیب بخارپز شده سبب تقویت معده، رفع کولیت و اسهالهای مزمن میشود.
۱۷. سیب بخارپز شده بهترین مسکن سرفه، سرماخوردگی، آبریزشبینی، آسم و تنگینفس است.
۱۸. سیب خام با پوست ملین است.
۱۹. سیب رفع سودا و وسواس میکند.
۲۰. سیب دارای سیلیس فراوان است و به همین جهت در استحکام استخوانها نقش فراوان دارد.
۲۱. سیب مقوی روح و قوای دماغی بدن است.
۲۲. کسانی که دچار زخم معده و اثناعشر هستند، سیب را بصورت بخارپز شده با کمی عسل و دارچین روی غذا میل کنند.
۲۳. سیب بوی بد دهان را از بین میبرد.
۲۴. سیب بوی بد عرق را نیز از بین میبرد.
۲۵. ادرار آور است.
۲۶. برای افراد پرخاشگر و افراد وسواسی بهترین درمان کننده است.
۲۷.کسانی که دارای اسیداوریک بالا هستند و یا به هر دلیل دیگری منع مصرف گوشت و پروتئینهای حیوانی را دارند برای درمان کمخونی می توانند از پالوده سیب (سیب رنده شده) با کمی عسل و گلاب استفاده کنند.
سیب_ارگانیک
🔴 درمان با سیب!
✍️ با روشهای مختلف از سیب درمان بجویید:
🔹 به کودکی که از چاقی رنج میبرد سیب بدهید
🔹 به کودک لاغر، آب سیب بدهید
🔹 به کودکی که اسهال دارد، سیب رنده شدهی تغییر رنگ داده شده بدهید
🔹 به کودک مبتلا به پیبوست، سیب پخته شده بدهید
خوردن یک سیب اول صبح،بیشتر از قهوه باعث دور شدن ازخواب آلودگی میشود!
خوردن سیب،سلولهای مغزی را تقویت و به درمان و پیشگیری از آلزایمر کمک میکند.