فهرست مطالب
مواد لازم :
گل کلم ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
انار دانه شده سه عدد بزرگ
فلفل کبابی تند دو عدد
فلفل شیرین چهار عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده دو پیمانه
گوجه مینیاتوری ۱۰ عدد
سیر خرد شده یک بوته
فلفل سیاه نکوبیده یک قاشق مرباخوری
نمک و سرکه سفید به میزان لازم
آب انار دو پیمانه
طرز تهیه :
تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه میریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.
پرسش و پاسخ های متداول کاربران :
مواد لازم برای تهیه ترشی انار چیست؟
- انار (۲ عدد)
- فلفل سبز (۳ عدد)
- سیر (۳ حبه)
- سبزی معطر خشک (نعناع و ریحان خشک) (۲ قاشق غذاخوری)
- سرکه (۱ لیوان)
- نمک (۱ قاشق غذاخوری)
- شکر (۱ قاشق غذاخوری)
- فلفل قرمز خشک (اختیاری، به میزان دلخواه)
چگونه انارها را برای ترشی آماده کنیم؟
ابتدا انارها را دانهدانه جدا کنید. سپس دانههای انار را در یک کاسه بریزید و از آب انار برای ترشی استفاده کنید. برای راحتی بیشتر، میتوانید از یک پارچه تمیز برای جدا کردن دانهها استفاده کنید.
چگونه ترشی انار را تهیه کنیم؟
در یک ظرف شیشهای تمیز، دانههای انار را با سیر خرد شده، فلفل سبز و سبزیهای خشک مخلوط کنید. سپس نمک، شکر، و فلفل قرمز را اضافه کنید. در آخر سرکه را روی مواد بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
چگونه ترشی انار را بگذاریم تا آماده شود؟
شیشه ترشی را در یک مکان خنک و تاریک نگهداری کنید و اجازه دهید ترشی حداقل یک هفته تا ده روز در آن مکان بماند تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. در این مدت ترشی انار جا میافتد و آماده مصرف میشود.
چند وقت طول میکشد تا ترشی انار آماده شود؟
ترشی انار معمولا پس از حدود ۱۰ روز تا ۲ هفته به طعم مطلوب میرسد. با گذشت زمان، طعم ترشی غلیظتر و خوشمزهتر میشود.
چگونه ترشی انار را نگهداری کنیم؟
ترشی انار را در شیشههای دربدار و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. بعد از باز کردن درب شیشه، بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید تا مدت بیشتری تازه بماند.