طرز تهیه ترشیجات خانگی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان،طرز تهیه ترشی لیته بادمجان به روش سنتی

بامجان کبابی (من بادمجان را کبابی می کنم اما اگر شما بوی دودی بادمجان را دوست ندارید می توانید بخارپز یا اینکه داخل سینی فر بگذارید تا نرم شوند، یا با مقداری آب و سرکه بپزید.)همه مواد را بشویید و بگذارید خشک شوند و آن ها را درشت خرد کنید بادمجان ها را پوست بگیرید، سپس آن ها را جدا جدا داخل سبزی خردکن به اندازه ای می خواهید ریز باشند خرد کنید.

ترشی لیته خانگی، ترد و خوشمزه مثل مادربزرگ! با دستورالعمل ساده و دقیق دیجی به روز، خودتان در خانه ترشی لیته حرفه‌ای درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ترشی لیته بادمجان :

بادمجان بزرگ ۱۰ عدد
هویج بزرگ ۳ عدد
* سبزی ترشی به مقدار لازم
فلفل ترشی (زیاد تند نباشد) خیلی کم
سیر ۲۰ حبه
گلپرساییده ۳ قاشق غذاخوری
سیاهدانه به مقدار کم
گل کلم بزرگ نصف گل کلم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کرفس ۲ شاخه

* سبزی ترشی (گشنیز و جعفری و نعنا و ترخون و مرزه و ریحان و شوید و پیازچه و پونه و آویشن و شنبلیله و ساقه های تازه و سیز سیر و برگ و ساقه جوان و ترد کرفس)

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان :

بامجان کبابی (من بادمجان را کبابی می کنم اما اگر شما بوی دودی بادمجان را دوست ندارید می توانید بخارپز یا اینکه داخل سینی فر بگذارید تا نرم شوند، یا با مقداری آب و سرکه بپزید.)

همه مواد را بشویید و بگذارید خشک شوند و آن ها را درشت خرد کنید بادمجان ها را پوست بگیرید، سپس آن ها را جدا جدا داخل سبزی خردکن به اندازه ای می خواهید ریز باشند خرد کنید.

هنگام خرد کردن مواد ترشی لیته روی آن ها نمک بپاشید و بعد از خرد کردن آن ها را داخل صافی بریزید تا آب اضافی سبزیجات برود.

سپس همه مواد ترشی را داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و روی آن ها گلپر و مقدار کمی سیاهدانه بریزید و مخلوط کنید. بعد ترشی ها را داخل ظرف های مخصوص ترشی تان بریزید و روی آن ها را با سرکه سفید بپوشانید و در ظرف را محکم ببندید که هوا به داخل ظرف ها نفوذ نکند ظرف های ترشی را داخل یخچال یا جایی خنک و تاریک قرار بدهید.

نکات ضروری:

  • برای ترد شدن بادمجان‌ها، بعد از پختن آن‌ها را در آب یخ بریزید.
  • می‌توانید از انواع مختلف سرکه (سیب، انگور) برای تهیه ترشی استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید از فلفل قرمز یا دانه‌های خردل نیز استفاده کنید.
  • ترشی لیته را می‌توانید به همراه غذاهای مختلف، سالادها و ساندویچ‌ها سرو کنید.

سوالات متداول:

  • بهترین نوع بادمجان برای ترشی لیته کدام است؟ بادمجان بنفش قلمی بهترین گزینه است.
  • چگونه می‌توان ترشی لیته را تندتر کرد؟ برای تندتر شدن ترشی، می‌توانید از فلفل تند بیشتری استفاده کنید.
  • چه مدت طول می‌کشد تا ترشی لیته آماده شود؟ ترشی لیته معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.
  • آیا می‌توان ترشی لیته را فریز کرد؟ خیر، فریز کردن باعث تغییر بافت ترشی می‌شود.
  • چگونه می‌توان از کپک زدن ترشی لیته جلوگیری کرد؟ برای جلوگیری از کپک زدن، شیشه‌ها را کاملاً تمیز و خشک کرده و درب آن‌ها را محکم ببندید.

سوالات تخصصی:

  • چه عواملی بر طعم ترشی لیته تأثیرگذار است؟ نوع سرکه، مقدار شکر و ادویه‌ها بر طعم ترشی تأثیرگذار است.
  • چرا بادمجان‌ها را قبل از اضافه کردن به شربت ترشی می‌پزیم؟ پختن بادمجان باعث نرم شدن و جذب بهتر طعم شربت می‌شود.
  • چه نوع سبزیجاتی برای ترشی لیته مناسب است؟ نعناع، ترخون، شوید، ریحان و گشنیز از جمله سبزیجات مناسب هستند.
  • آیا می‌توان از مواد نگهدارنده برای ترشی لیته استفاده کرد؟ استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی مانند آب لیمو توصیه می‌شود.
  • چگونه می‌توان از شکرک زدن ترشی لیته جلوگیری کرد؟ برای جلوگیری از شکرک زدن، می‌توانید از آب لیمو یا سرکه بیشتر استفاده کنید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز