طرز تهیه ترشی گیلاس به سادهترین روش!
فهرست مطالب [متن رو نمایش بده]
سؤالاتی که ممکنه قبل از شروع ذهنتون رو مشغول کنه:
- چطور میتونم ترشی گیلاس درست کنم که خوشطعم و متفاوت باشه؟
- آیا از مواد خاصی مثل برگ بو و رزماری برای عطر بهتر استفاده میشه؟
- زمان آماده شدن ترشی گیلاس چقدره؟
- چطور شیشههای ترشی رو بدون ورود هوا ببندیم؟
- آیا میتونم به جای فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده کنم؟
مواد لازم برای ترشی گیلاس
- گیلاس تازه: ۱ کیلو (هرچی گیلاسهات خوشرنگتر و تازهتر باشن، ترشی خوشمزهتر میشه.)
- شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
- سرکه: ۱/۵ لیتر (سرکه سفید پیشنهاد میشه، اما بسته به ذائقه میتونید سرکههای دیگه رو امتحان کنید.)
- فلفل سیاه یا سفید درسته: ۱۰ عدد
- برگ بو و رزماری تازه: به مقدار دلخواه
- آب ساده: ۱ استکان
طرز تهیه ترشی گیلاس
- گیلاسها رو آماده کن!
اول از همه، گیلاسها رو خوب بشور و دمهاشون رو جدا کن. بعد بذارشون روی یه پارچه تمیز تا کاملاً خشک بشن. یادت باشه، اگه کمی رطوبت روی گیلاس بمونه، ممکنه ترشیهات خراب بشن. - چیدن مواد در شیشه
شیشه تمیز و خشک رو بردار و گیلاسها رو داخلش بریز. بین لایههای گیلاس، برگ بو، رزماری و فلفلها رو بذار. این ترکیب، عطر و طعم بینظیری به ترشی میده. - درست کردن شربت
حالا نوبت شربتشه! آب و شکر رو روی حرارت بذار و هم بزن تا قوام بیاد. وقتی کمی غلیظ شد، سرکه رو اضافه کن و ۱۰ دقیقه دیگه بجوشون. - ریختن مایع روی گیلاسها
وقتی شربتتون کمی ولرم شد، آروم آروم روی گیلاسها بریز. شیشه رو کاملاً پر کن. حواست باشه، مایع باید تمام گیلاسها رو بپوشونه. - بستن در شیشه
در شیشه رو محکم ببند. بهتره از شیشههایی استفاده کنی که هوا به داخلش نفوذ نکنه. - منتظر باش!
شیشه رو یه جای خنک و تاریک بذار و حداقل ۱۰ روز صبر کن. بعد از این مدت، ترشی گیلاس خوشرنگ و خوشعطر شما آماده است!
نکات طلایی
- انتخاب گیلاس: گیلاسهای سالم و بدون لک رو انتخاب کن تا ترشیت موندگاری بیشتری داشته باشه.
- سرکه: سرکه سفید، طعم ملایمی به ترشی میده، اما اگه طعم تندتر میخوای، از سرکه قرمز استفاده کن.
- رزماری و برگ بو: این دو ماده کاملاً اختیاری هستن، اما طعم و عطر بینظیری به ترشی میدن.