طرز تهیه ترشیجات خانگی

طرز تهیه ترشی گیلاس: چگونه این ترشی خوشمزه و خاص را در خانه درست کنیم؟

ترشی گیلاس یه انتخاب عالی و متفاوت برای سفره‌های ایرانیه. این ترشی خوش‌طعم با ترکیب گیلاس، برگ بو، رزماری و فلفل درست می‌شه و توی ۱۰ روز آماده سرو هست

طرز تهیه ترشی گیلاس به ساده‌ترین روش!

سؤالاتی که ممکنه قبل از شروع ذهنتون رو مشغول کنه:

  1. چطور می‌تونم ترشی گیلاس درست کنم که خوش‌طعم و متفاوت باشه؟
  2. آیا از مواد خاصی مثل برگ بو و رزماری برای عطر بهتر استفاده می‌شه؟
  3. زمان آماده شدن ترشی گیلاس چقدره؟
  4. چطور شیشه‌های ترشی رو بدون ورود هوا ببندیم؟
  5. آیا می‌تونم به جای فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده کنم؟

مواد لازم برای ترشی گیلاس

  • گیلاس تازه: ۱ کیلو (هرچی گیلاس‌هات خوش‌رنگ‌تر و تازه‌تر باشن، ترشی خوش‌مزه‌تر می‌شه.)
  • شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه: ۱/۵ لیتر (سرکه سفید پیشنهاد می‌شه، اما بسته به ذائقه می‌تونید سرکه‌های دیگه رو امتحان کنید.)
  • فلفل سیاه یا سفید درسته: ۱۰ عدد
  • برگ بو و رزماری تازه: به مقدار دلخواه
  • آب ساده: ۱ استکان

طرز تهیه ترشی گیلاس

  1. گیلاس‌ها رو آماده کن!
    اول از همه، گیلاس‌ها رو خوب بشور و دم‌هاشون رو جدا کن. بعد بذارشون روی یه پارچه تمیز تا کاملاً خشک بشن. یادت باشه، اگه کمی رطوبت روی گیلاس بمونه، ممکنه ترشی‌هات خراب بشن.
  2. چیدن مواد در شیشه
    شیشه تمیز و خشک رو بردار و گیلاس‌ها رو داخلش بریز. بین لایه‌های گیلاس، برگ بو، رزماری و فلفل‌ها رو بذار. این ترکیب، عطر و طعم بی‌نظیری به ترشی می‌ده.
  3. درست کردن شربت
    حالا نوبت شربتشه! آب و شکر رو روی حرارت بذار و هم بزن تا قوام بیاد. وقتی کمی غلیظ شد، سرکه رو اضافه کن و ۱۰ دقیقه دیگه بجوشون.
  4. ریختن مایع روی گیلاس‌ها
    وقتی شربتتون کمی ولرم شد، آروم آروم روی گیلاس‌ها بریز. شیشه رو کاملاً پر کن. حواست باشه، مایع باید تمام گیلاس‌ها رو بپوشونه.
  5. بستن در شیشه
    در شیشه رو محکم ببند. بهتره از شیشه‌هایی استفاده کنی که هوا به داخلش نفوذ نکنه.
  6. منتظر باش!
    شیشه رو یه جای خنک و تاریک بذار و حداقل ۱۰ روز صبر کن. بعد از این مدت، ترشی گیلاس خوش‌رنگ و خوش‌عطر شما آماده است!

نکات طلایی

  • انتخاب گیلاس: گیلاس‌های سالم و بدون لک رو انتخاب کن تا ترشیت موندگاری بیشتری داشته باشه.
  • سرکه: سرکه سفید، طعم ملایمی به ترشی می‌ده، اما اگه طعم تندتر می‌خوای، از سرکه قرمز استفاده کن.
  • رزماری و برگ بو: این دو ماده کاملاً اختیاری هستن، اما طعم و عطر بی‌نظیری به ترشی می‌دن.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

تبلیغات در سایت، بنر تبلیغاتی برای وب‌سایت، طراحی بنر تبلیغاتی آنلاین، تبلیغات بنری سایت، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌ها، تبلیغات با بنر در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری اینترنتی، تبلیغات بنری برای کسب و کار، تبلیغ در وب‌سایت‌های پرطرفدار، بنر تبلیغاتی برای جذب مشتری، تبلیغات آنلاین با بنر، بنر تبلیغاتی در سایت‌های خبری، تبلیغات بنری متحرک، تبلیغ بنری برای صفحات وب، طراحی بنر تبلیغاتی برای سایت‌ها، تبلیغات بنری برای کسب و کارهای آنلاین، بنر تبلیغاتی برای فروشگاه‌های آنلاین، تبلیغات در سایت‌های تجاری، بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری هدفمند در سایت‌ها، ایجاد بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری دیجیتال، بنر تبلیغاتی برای صفحات فرود، تبلیغات بنری برای برندها، طراحی بنر تبلیغاتی برای سئو سایت، تبلیغات بنری برای کمپین‌های آنلاین، بنر تبلیغاتی برای جذب ترافیک، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک، بنر تبلیغاتی برای صفحات تبلیغاتی سایت،

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز