فهرست مطالب
روش های متفاوت برای تهیه ی شربت هندوانه:
یکی از شربت های پر طرفدار در فصل تابستان، شربت هندوانه می باشد. این شربت خیلی راحت تهیه می شود و می توانید به راحتی آن ها را تهیه کنید و میل کنید.
طرز تهیه ساده ترین شربت هندوانه:
مواد لازم برای شربت هندوانه:
هندوانه مکعبی خرد شده ۱ و ¼ فنجان
شکر ½-۳/۴ فنجان
طرزتهیه شربت هندوانه:
هندوانه مکعبی را در مخلوط کن بریزید و آن را تا زمانی که کاملاً مایع شود پردازش کنید.
یک الک توری ریز را روی یک کاسه قرار دهید و آب هندوانه را در آن بریزید. اجازه دهید آب آن صاف شود و تفاله را پشت سر بگذارید. شما باید حدود ۱ فنجان آب میوه داشته باشید.
آب میوه را در ظرفی بریزید و شکر را اضافه کنید. اگر هندوانه شما شیرین است، فقط به ½ فنجان شکر نیاز دارید. اگر هندوانه شیرین نیست، بیشتر استفاده کنید. در شیشه را محکم ببندید و به مدت ۲ دقیقه به شدت تکان دهید. بگذارید استراحت کند و سپس ۲ دقیقه دیگر تکرار کنید.
شربت هندوانه را حداقل ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا خنک شود. قبل از استفاده باید شیشه را دوباره تکان دهید زیرا مواد ته نشین می شوند.
ذخیره و نگهداری شربت های میوه :
یخچال: شربت هندوانه را می توان در ظرف دربسته به مدت ۱ تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کرد. قبل از استفاده خوب تکان دهید.
فریزر: این دستور غذا را می توان فریز کرد تا بعد از ماه های تابستان از آن لذت برد. توصیه می کنیم شربت را در یک سینی یخ منجمد کنید تا به راحتی تقسیم شود و آب شود. پس از یخ زدگی، مکعب های هندوانه را به کیسه فریزر منتقل کنید و تا ۲ تا ۳ ماه نگهداری کنید.
روشی دیگر برای تهیه شربت هندوانه :
مواد لازم برای تهیه ی شربت هندوانه :
هندوانه بدون هسته مکعبی ۶ فنجان (از ۲ هندوانه کوچک بدون هسته)
شکر دانه ریز ۲ پیمانه
آب ۱ لیوان
طرز تهیه شربت هندوانه :
همه مواد را در یک قابلمه متوسط با هم مخلوط کنید و مخلوط را با حرارت زیاد به جوش بیاورید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را تا متوسط به کم کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه بجوشانید تا هندوانه رنگ خود را از دست بدهد و مایع آن صورتی روشن شود.
مخلوط را از طریق یک صافی مشبک سیمی ریز درون یک کاسه بریزید. (روی جامدات را محکم فشار ندهید تا مایع اضافی خارج شود.) جامدات را دور بریزید. شربت (حدود ۴ فنجان) را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. بجوشانید تا مخلوط به نصف کاهش یابد، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. از روی حرارت بردارید و حدود ۱ ساعت کاملاً خنک کنید. تا ۱ هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.