فهرست مطالب [متن رو نمایش بده]
سوالات قبل از مطالعه:
- چطور میتوان شربت پرتقال طبیعی و سالم در خانه تهیه کرد؟
- چه نکاتی برای بهبود طعم و ماندگاری شربت پرتقال وجود دارد؟
- آیا شربت پرتقال خانگی برای استفاده در کیک و دسرها مناسب است؟
- شربت پرتقال را چگونه در یخچال نگهداری کنیم تا مدت بیشتری ماندگار باشد؟
طرز تهیه شربت ساده پرتقال
مواد لازم:
- آب پرتقال تازه: ۱ فنجان
- آب: ۱ لیوان
- شکر: ۱ فنجان
- پوست نارنجی پرتقال: ۲ نوار ۳ اینچی
روش تهیه:
- تمام مواد را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- با هم زدن، مواد را مخلوط کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
- پوست پرتقال را دور ریخته و شربت را در یک ظرف دربسته بریزید.
- شربت را در یخچال نگهداری کنید و ظرف مدت ۲ هفته از آن استفاده کنید.
نکات مهم در تهیه شربت پرتقال
- از قسمت سفید پوست پرتقال استفاده نکنید؛ چون تلخی ایجاد میکند.
- قابلمه باید غیرواکنشی باشد؛ مانند قابلمه استیل یا چدن.
- شربت را مستقیماً پس از پخت استفاده نکنید، بهتر است ابتدا آن را خنک کنید.
- شربت پرتقال خانگی را میتوانید تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه شربت پرتقال با پرتقال خونی
مواد لازم:
- پرتقال خونی: ۶-۸ عدد
- شکر سفید: ۱ پیمانه
روش تهیه:
- پوست پرتقالها را با یک رنده ریز جدا کرده و آب پرتقالها را بگیرید.
- آب پرتقال صافشده، پوست پرتقال و شکر را در قابلمه بریزید.
- مخلوط را بجوشانید و تا زمانی که شکر کاملاً حل شود، هم بزنید.
- برای غلیظتر شدن شربت، آن را تا زمانی که به ۱ فنجان کاهش یابد، بجوشانید.
- شربت را از صافی رد کنید و در بطری تمیز بریزید.
خواص درمانی و مزاج شربت پرتقال
شربت پرتقال طبیعتی سرد و تر دارد و میتواند عطش را برطرف کرده و بدن را خنک کند. همچنین به دلیل وجود ویتامین C، در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی پوست و مو مؤثر است.