فهرست مطالب
طرز درست کردن انواع شربت پرتقال:
از شربت میوه ها، استفاده ی بسیاری می شود، برای تهیه ی شربت، استفاده در کیک و شیرینی، روی بستنی و دسرها و … استفاده می شود. شربت پرتقال طرز تهیه آسانی دارد. در این مقاله بیتوته قصد داریم شما را با طرز تهیه شربت پرتقال خانگی به روش های مختلف آموزش داده ایم.
شربت پرتقال یکی از نوشیدنی های خوش طعم برای تمام فصول است. شما می توانید با میوه هایی که در دست دارید شربت های خانگی درست کنید. بد نیست بدانید ارزش غذایی و میزان کالری شربت پرتقالی در هر ۱۰۰ گرم برابر با ۱۴۴ کالری می باشد.
طرز تهیه شربت ساده پرتقال :
شربت ساده پرتقال یک راه آسان برای افزودن هیجان و طعم به دستور العمل های نوشیدنی مورد علاقه شما است! آنها را در یک بطری شیشه ای در دار تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار بدهید.
مواد لازم :
آب پرتقال تازه فشرده ۱ فنجان
آب ۱ لیوان
شکر ۱ فنجان
پوست نارنجی پرتقال ۲ نوار ۳ اینچی
طرز تهیه شربت پرتقال خانگی :
همه مواد را در یک قابلمه کوچک بریزید، هم بزنید تا مخلوط شوند. بجوشانید، گاهی هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.
پوست پرتقال را دور بریزید.
پس از خنک شدن در ظرف در بسته در یخچال قرار بدهید تا زمان استفاده خنک باشد تا ۲ هفته می توانید آن را نگهداری کنید. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه شیر پرتقالی)
فقط با ۲ ماده و ۱۰ دقیقه می توانید شربت ساده پرتقال خود را در خانه درست کنید. در اینجا با استفاده از پرتقال خونی برای شما نشان داده ایم، می توانید از هر پرتقالی که دوست دارید استفاده کنید و شربت برای استفاده در همه چیز از کیک گرفته تا کوکتل عالی است.
مواد لازم :
پرتقال خونی ۶-۸ عدد
شکر گرانول سفید ۱ پیمانه
طرز تهیه شربت پرتقال :
با استفاده از یک لایه بردار، قسمت های نارنجی پوست پرتقال را جدا کنید اما قسمت سفید را جدا نکنید. و سپس آن ها را آب بگیرید. این کار را انجام بدهید تا یک فنجان آب پرتقال صاف شده داشته باشید.
پوست های پرتقال، یک فنجان آب پرتقال و شکر را به یک قابلمه بزرگ غیر واکنشی با پایه سنگین (استیل) روی حرارت متوسط قرار بدهید.
مخلوط را به آرامی به جوش بیاورید و در همین حین شکر را هم بزنید تا حل شود. فقط می گذاریم بجوشد تا شکر حل شود و شفاف شود.
اگر قرار است در نوشیدنی ها، سس ها، کیک ها، بستنی ها یا به عنوان تکه های یخ استفاده شود، به آخرین مرحله که رسیدید. اگر می خواهید آن را به شکل شربت دسر غلیظ کنید، به جوشاندن ادامه دهید تا تنها به ۱ فنجان کاهش یابد.
از روی حرارت بردارید. سپس شربت را از صافی عبور داده و اجازه دهید خنک شود، بعد آن را در شیشه ها یا بطری های نگهدارنده ی تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای تهیه ی شربت پرتقال :
• قسمت سفید پوست پرتقال تلخ است، پس سعی کنید آن را کنار بگذارید و فقط قسمت نارنجی پرتقال را بگیرید.
• قابلمه غیر واکنشی نوعی است که از فولاد ضد زنگ یا چدن ساخته شده است. از قابلمه های مسی یا آلومینیومی استفاده نکنید.
• برای این دستور فقط به پوست یک پرتقال نیاز دارید، اما می توانید ادامه دهید و همه پرتقال ها را با یک میکروپلان (رنده ی ریز) پوست بگیرید، سپس بقیه را برای استفاده در غذاهای دیگر فریز کنید و برای غذاهایی مانند مرغ سوخاری یا کیک اضافه کنید.
• شربت پرتقال به مدت ۱ ماه یا بیشتر در بطری های استریل شده و بدون هوا نگهداری می شود، اما پس از باز شدن در بطری، سعی کنید ظرف چند هفته از آن استفاده کنید.
• آن را مستقیماً پس از تهیه از روی اجاق گاز استفاده نکنید، اما می توان آن را گرم یا در دمای اتاق سرو کرد.
مواد لازم :
پرتقال ۲ عدد
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
طرز تهیه شربت پرتقال خانگی :
برای شروع، پوست نارنجی یکی از پرتقال ها را در یک قابلمه رنده کنید.
آب هر دو پرتقال را از صافی عبور بدهید و در قابلمه بریزید.
به آب و شکر اضافه کنید.
همه را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که مایع حدود یک سوم کم شود.
اجازه دهید شربت در دمای اتاق خنک شود و هر طور که دوست دارید استفاده کنید!
نکته :
ماندگاری شربت پرتقال خانگی، شربت استفاده نشده را در یخچال نگهداری کنید. تا یک ماه خوب می ماند.