فهرست مطالب
طرز تهیه چند نوع شربت گیاهی تابستانی:
در فصل های گرم سال هیچ چیز مانند یک نوشیدنی و شربت خنک گوارا نیست. بهتر است از شربت های گیاهی در منزل استفاده کنید و از نوشیدن آن ها لذت ببرید.
در گرمای تابستان، ایده خوبی است که با یک نوشیدنی یا کوکتل با طراوت خنک شوید. به جای ترکیب و تطبیق طعم ها، یک شربت ساده دم کرده از گیاهان می تواند نوشیدنی های مختلف را با طراوت ترد افزایش دهد.
صرف نظر از گیاهانی که انتخاب می کنید، تهیه شربت گیاهی خودتان آسان است. هنگامی که یاد گرفتید چگونه گیاهان را بخیسانید و طعم و عطر مشخص آنها را استخراج کنید، می توانید تعداد بی شماری از لیموهای خوشمزه درست کنید.
ساده در مقابل گیاهی
نتیجه حل کردن شکر گرانول سفید در مقدار مساوی آب یک شربت ساده است. سبزی تازه مورد علاقه خود را اضافه کنید و یک شربت گیاهی ساده خواهید داشت.
هر دوی این معجون ها برای طعم دادن و شیرین کردن کوکتل ها و سایر نوشیدنی ها مانند چای و … عالی هستند. می توانید آن ها را به صورت آنلاین یا در فروشگاه ها پیدا کنید، اما تهیه ی آن راحت تر و مقرون به صرفه تر است.
از آنجایی که شربت های خانگی فاقد مواد نگهدارنده هستند، فقط دو هفته در یخچال ماندگاری دارند، اما این مزیت را دارید که بدانید دقیقاً چه می نوشید و شربتی درست کنید که مطابق با ذائقه خاص شما باشد.
چگونه شربت گیاهی ساده خود را درست کنید ؟
قبل از تهیه هر شربت گیاهی، باید انتخاب کنید از چه گیاهانی استفاده کنید. در اینجا چند گزینه کلاسیک برای شروع شما وجود دارد.
نعناع
برای رشد و خرید آسان، نعناع یک گیاه کوکتل کلاسیک است. شکل ها و اشکال مختلفی دارد و اگر آن را بکارید، می بینید که مانند علف هرز رشد می کند.
نکته حرفه ای: برای موهیتو، لیموناد و چای سرد عالی است.
به لیمو
این طعم مرکبات ملایم را به کوکتل های شما اضافه می کند و به آن ها حالتی با طراوت می دهد. همچنین یک چای خوب درست می کند و در باغ شما زیبا است.
نکته حرفه ای: با دیگر عرقیجات به خوبی هماهنگ می شود.
اسطوخودوس
این گیاه هم طعم و هم رنگ بنفش را به کوکتل های شما می دهد. می توانید یک گل را به عنوان چاشنی نهایی روی آن اضافه کنید یا یک شربت اسطوخودوس ایجاد کنید تا حس تازه و گلی را به هر نوشیدنی اضافه کنید.
نکته حرفه ای: افزودنی عالی برای نوشیدنی گازدار.
رزماری
با گل های بنفش و رایحه تازه، باغ و نوشیدنی های شما از این گیاه قدردانی می کنند. همچنین یک تزیین عالی ایجاد می کند.
نکته حرفه ای: در داخل کوکتل ها عالی هستند.
شربت گیاهی خود را درست کنید
مواد لازم :
آب ۱ لیوان
شکر ۱ فنجان
گیاه تازه ۱ نوع از گیاه های مورد نظر
۱ نوع گیاه تازه – مقدار آن بستگی به این دارد که از کدام یک استفاده می کنید :
ریحان تازه ۵ شاخه (۵-۶ اینچ طول)، حدود ۲ اونس
رزماری تازه ۴ شاخه (۵-۶ اینچ طول)، حدود ۲ اونس
نعنا تازه ۵ شاخه (۵-۶ اینچ طول)، حدود ۲ اونس
آویشن تازه ۶ شاخه (۴-۵ اینچ طول)، حدود ۰.۵ اونس
طرز تهیه انواع شربت :
۱. یک شربت ساده درست کنید. آب را در یک قابلمه بجوشانید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
2. گیاهان خود را آماده کنید. گیاهان خود را با دقت پاک کنید و با آب تمیز بشویید.
3. (اختیاری) گیاهان برگدار خود را سفید کنید. اگر شربت اسطوخودوس درست می کنید، می توانید از این کار صرف نظر کنید، اما اگر از گیاهان سبز مانند نعناع، رزماری یا آویشن استفاده می کنید، بهتر است آنها را سفید کنید تا رنگ خود را حفظ کنند.
برای سفید کردن یک قابلمه کوچک دیگر آب را به جوش بیاورید. شاخه های گیاه خود را از انتهای ساقه جمع کنید و برگ ها را به مدت ۱۵ ثانیه در آب جوش فرو کنید و سپس بلافاصله آنها را به مدت یک دقیقه در آب یخ فرو کنید. آنها را روی یک حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید.
اکثر دستور العمل ها پیشنهاد می کنند که مستقیماً گیاهان تازه ی خیسانده شده را در شربت ساده داغ بیندازید. این اشتباه نیست – چشم پوشی از فرآیند بلانچ کردن روی طعم تأثیر نمی گذارد. اما خیساندن گیاهانی مانند نعناع و ریحان باعث اکسیداسیون می شود و باعث می شود که برگ های سبز روشن قهوه ای شوند. هنگامی که برگ ها را سفید می کنید، آنزیم های گیاه را غیرفعال می کنید ، در حالی که فرو بردن آنها در آب یخ فرآیند پخت و پز را متوقف می کند و به آنها کمک می کند رنگ روشن خود را حفظ کنند.
۴. سبزی ها را به شربت ساده اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گیاهان به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشند. هر چه بیشتر بماند، طعم آن قوی تر می شود.
توجه: ما به شدت توصیه می کنیم که در هر دسته از شربت فقط از یک نوع گیاه استفاده کنید، زیرا این کار باعث می شود بعداً نوشیدنی ها را راحت تر درست کنید. به این فکر کنید که رنگ های اصلی دارد که بعداً می توانید آن را با هر چیزی که می خواهید ترکیب کنید.
۵. گیاهان را از شربت حذف کنید. از انبر یا قاشق سوراخ دار برای حذف سبزی از شربت استفاده کنید.
۶. صاف کنید و پس از خنک شدن آن را داخل بطری بریزید. با ریختن شربت خود از طریق یک صافی مشبک به داخل یک بطری یا شیشه، هر گونه تکه های گیاهی شل شده را از شربت جدا می کنید. ظروف خود را با نام گیاهی که استفاده کرده اید و تاریخ تهیه شربت خود برچسب بزنید. آنها را تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکته حرفه ای: می توانید از هر بطری، شیشه یا ظرف شیشه ای که در دست دارید استفاده کنید، اما بطری هایی که دارای مهر و موم هوا یا درپوش آسان چرخان هستند، در دور بودن از هوا و حفظ شربت شما بهتر است.