مواد لازم طرز تهیه کاپوچینو :
نسکافه
۴ قاشق سوپخوری
آب جوش
2 قاشق غذاخوری
شیر
7 فنجان
شکر
0.۷۵ فنجان
پودر قند ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۴ قاشق سوپخوری حدود ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کاپوچینو :
ظرف مناسبی مانند لیوان بزرگ انتخاب می کنیم طوری که همزن بتواند داخل آن خوب حرکت کند ۴ قاشق سوپخوری نسکافه را با ۲ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده حدود ۱۰ دقیقه با همزن با دور تند می زنیم تا کاملاً سفت و غلیظ شود شیر را که قبلاً با شکر جوشانده ایم در حال جوش به نسکافه زده شده اضافه می کنیم .
با یک قاشق فقط یک دور کوچک هم می زنیم شیر و نسکافه را در فنجانهای آماده ریخته خامه را که با پودر قند قبلاً زده ایم و سفت و پوک شده با قاشق مرباخوری به صورت یک گلوله داخل فنجانها می اندازیم حتماً کنار فنجانهای کاپوچینو ظرف شکر قرار می دهیم تا اگر شیرینی آن به ذائقه مهمان کم بود آنرا شیرین کند کاپوچینو در فنجان چایخوری سرو می شود .