بیماریهای زنان و بارداری

مصرف لیموشیرین در بارداری

درمان سرماخوردگی و تب،این میوه در درمان سرماخوردگی و تب ناشی از بیماری توصیه شده است و خاصیت سم زدایی از بدن را دارد. در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوه‌ای خنک و مفید در رفع التهاب و تشنگی یاد می‌شود.

مصرف لیموشیرین در بارداری ، ضرورت و فواید آن در این دوران

مصرف لیمو شیرین در بارداری بسیار مقوی است و لیموشیرین سرشار از ویتامین ها و املاح سودمند به ویژه ویتامین C می باشد که نقشی اساسی در تامین سلامت مادر و کودک را در این دوران بارداری دارد.


در دوران بارداری برای زیبایی و خوش آبرنگ شدن جنین هر روز لیموشیرین بخورید.

خوردن لیموشیرین در دوران بارداری کاملاً بی خطر و مفید است. لیموشیرین حاوی مواد مغذی مفیدی همچون ویتامین ،B Cو ریز مغذی‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فلاوونویید است که کاربردهای متفاوتی در حفظ سلامت بدن دارند.مصرف لیموشیرین در بارداری


سم زدایی بدن مادر و سلامت جنین:

ویتامین Bو انواع ریزمغذی‌های مفید مانند عنصر”سلنیوم” در لیموشیرین موجب سم زدایی بدن مادر و جلوگیری از ورود رادیکالهای آزاد و سموم به بدن جنین می شود.


جلوگیری از پوکی استخوان:


لیموشیرین حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم و کربوهیدرات است که می تواند هم برای زنان باردار و هم برای جنین بسیار سودمند باشد مصرف لیمو شیرین در بارداری از پوکی استخوان جلوگیری می کند.


تامین آب بدن با مصرف لیموشیرین:


لیموشیرین با تامین آب بدن، می تواند جایگزین مناسبی برای چای و قهوه در بارداری باشد.


درمان سرماخوردگی و تب:

این میوه در درمان سرماخوردگی و تب ناشی از بیماری توصیه شده است و خاصیت سم زدایی از بدن را دارد. در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوه‌ای خنک و مفید در رفع التهاب و تشنگی یاد می‌شود.


تامین ویتامین ث با مصرف لیموشیرین در بارداری:

چنانچه فردی دو عدد لیموشیرین متوسط در طول روز بخورد عملا ویتامین سی مورد نیاز روزانه بدنش تامین شده‌است. ویتامین ث لیموشیرین با پرتقال برابری می کند.


پیشگیری از سرطان:

نقش پیشگیری‌کننده ویتامین سی موجود در این میوه از بروز سرماخوردگی و سرطان‌ها به اثبات رسیده است.


جلوگیری از بیماری قلبی با مصرف لیموشیرین در بارداری:

پتاسیم به مقدار قال توجهی در لیموشیرین یافت می‌شود، این عنصر از جمله ترکیباتی است که می‌تواند از بروز بیماری قلبی – عروقی پیشگیری کند و همچنین بین آب و الکترولیت‌های بدن تعادل برقرار نماید.


جلوگیری از نقایص مادرزادی و کم خونی:

محتوی بالای اسید فولیک موجود در لیموشیرین نقش موثری در پیشگیری از کم خونی و نقایص مادرزادی جنین ایفا می‌کند.


جلوگیری پوکی استخوان و استحکام استخوانهای جنین:

این میوه از میوه‌های پرکلسیم محسوب می‌شود و در جلوگیری از پوکی استخوان به خصوص در زنان باردار نقش موثری را ایفا می‌کند. همچنین لیموشیرین حاوی مقادیر زیادی فسفر، منیزیم و سدیم است.


لیموشیرین بهترین میوه برای مادرانی که دچار مشکلات معده هستند

پزشکان مصرف روزانه یک لیمو شیرین را به کلیه مبتلایان به ناراحتی معده توصیه می‌کنند و خوردن آن را بلافاصله پس از غذا منع کرده اند.معمولا توصیه پزشکان به افراد مبتلا به زخم و ورم معده یا سایر بیماری‌های گوارشی، مصرف نکردن هر نوع میوه و سبزی خام است، زیرا به علت افت کارایی معده، این افراد توانایی هضم پفیبر موجود در این مواد را ندارند و متعاقب مصرف میوه و سبزی خام، دچار درد معده شدید می‌شوند.

مصرف لیمو شیرین نه تنها برای افراد مبتلا به معده ‌درد مضر نیست، بلکه به ترمیم هر چه سریع ‌تر معده نیز کمک می‌کند و مصرف روزانه یک عدد لیمو شیرین در مبتلایان به ناراحتی معده ضروری است


مشاوره با پزشک معالج

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز