بیماری های زنان،رحم،تخمدان و کیست ها

مصرف کنجد در دوران بارداری در طب سنتی

خواص کنجد برای بارداری ، کنجد غنی از کلسیم است. در طول بارداری، انتظار می رود مادران برای جذب بیشتر کلسیم برای حمایت از رشد استخوان ها و دندان های جنین خود بیشتر از منابع کلسیم استفاده کنند و کنجد می تواند منبع خوبی از کلسیم باشد.

مصرف کنجد در دوران بارداری بسیار مفید است

مادربزرگ ها میگفتند کنجد می تواند موجب سقط جنین شود چون گرمی است. برخی تحقیقات این مورد را تایید می کنند، اما اگر به مقدار محدود مصرف هیج مشکلی برای شما و جنینتان ایجاد نخواهد کرد.

خیلی مهم است که کنجد را در سه ماه اول استفاده نکنید چون موجب سقط جنین در شکم می شود.

بهتر است کنجد را در در سه ماهه دوم بارداری مصرف کنید، که هم کلسیم را تامین می‌کند و هم امگا۳ بالایی دارد و هم روی ضریب هوشی کودک تاثیر می گذارد، توصیه شده است.

در سه ماهه‌ سوم بارداری که سیستم عصبی جنین در حال تکمیل می‌باشد و توانایی‌هایی مثل خندیدن، راه رفتن و تکلم در او شکل می‌گیرد، باید پیام‌های عصبی از طریق مغز ارسال گردد و برای این که مغز سالم شکل گیرد به املاح و ویتامین‌های متعددی نیاز است که یکی از آنها کلسیم می‌باشد که ۳۰ گرم دانه کنجد حدود ۲۵ درصد کلسیم مورد نیاز را تأمین می‌کند که معادل یک سوم لیوان شیر است.

خواص کنجد برای بارداری

۱- کنجد غنی از کلسیم است. در طول بارداری، انتظار می رود مادران برای جذب بیشتر کلسیم برای حمایت از رشد استخوان ها و دندان های جنین خود بیشتر از منابع کلسیم استفاده کنند و کنجد می تواند منبع خوبی از کلسیم باشد.

۲- کنجد سرشار از فیبر است و از یبوست جلوگیری میکند

۳- کنجد سرشار از آهن است که از کم خونی زنان باردار جلوگیری می کند.

۴- تکرر ادرار یکی دیگر از مشکلات دوران بارداری است. دانه های کنجد به نرمال کردن ادرار در دوران بارداری کمک می کند.

۵- کنجد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در فصل زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کنجد مصرف کنید.

۶- کنجد باعث تقویت قوای شما می شود. شما را پر انرژی و شاداب می کند و استرس را از شما دور می سازد.

راه های افزودن مصرف کنجد در دوران بارداری در برنامه غذایی روزانه

می توانید کنجد را پودر کرده بر روی پنیر یا ماست و یا با شیر خود بریزید. کنجد را بروی کیک یا نان مصرفیان بریزید. در هنگام پخث گوشت و ماهی افزودن کنجد به آنها مزه لذیذی دارد. خود کنجد را به صورت تنها نیز می توانید مصرف کنید.

مصرف روزانه یک قاشق مرباخوری مجاز است و بیش از این مقدار به دلیل خاصیت گرمایی ممکن است باعث ایجاد سقط و زایمان زودرس شود.

مصرف کنجد پس از زایمان

برای مادرانی که تازه زایمان کردن کنجد، مفید است. مادران جدید در هنگام تولد و پس از آن خون زیادی را از دست میدهند. کنجد غنی از آهن است که برای تشکیل سلول های قرمز خون ضروری است.

از این رو، کنجد می تواند کمک کند که تازه مادران سریع تر بهبود پیدا کنند.

کنجد نیز غنی از ویتامین E، کلسیم، روی است که می تواند به مادران جدید کمک کند تا سیستم ایمنی مادران جدید را بهبود بخشد و تقویت کند.

تاثیر کنجد بر شیر مادر

مصرف کنجد در طول دوران شیردهی موجب افزایش کیفیت و مقدار شیر مادر می شود.

کنجد یکی از راهکار های افزایش شیر مادر است. بالا بودن کلسیم کنجد می تواند کمیت و کیفیت شیر ​​مادر را بهبود بخشد. علاوه بر این، کنجد غنی از آهن است که برای تشکیل سلول های قرمز خون مهم است. داشتن مقدار کافی آهن در رژیم غذایی می تواند کیفیت شیر ​​مادر را بهبود بخشد

و برای رشد نوزادان بسیار مفید است.

کنجد همچنین حاوی مواد معدنی دیگر مانند منیزیم، روی و ویتامین هایی مانند ویتامین E است که برای مادران و نوزادان مفید است


مشاوره با پزشک معالج

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز