مقاله های طب سنتی

موارد خاص منع مصرف ادویه‌جات برای بیماران خاص

در طب سنتی ایران، افزودن ادویه‌ به غذا به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد که شامل موارد زیر است ، افزودن ادویه به غذای بی مزه تا طعم آن برای فرد لذت‌بخش گردد. مانند افزودن نمک به غذا جهت از بین بردن طعم بدی که در غذا وجود دارد. مانند اضافه کردن میخک ،

چرا ادویه‌جات منع مصرف دارند..

مگه ادویه‌جات گرم نیستند چرا حتی برای کسانی که بیماری‌های سرد دارند هم شما پرهیز از ادویه‌جات میدید..؟

پاسخ این سوال بسیار روشنه ادویه‌جاتِ تند باعث سوختن خون میشن مخصوصاً بخش لطیف خون که عامل_گرمای بدن میشه و همون صفرای بدن را تشکیل می‌دهد..

وقتی بخش لطیف خون میسوزه یعنی همان منبع اصلی حرارت خون را از دست می دهید و دیگه نمیتونه بدن را گرم کنه

به علاوه این خونِ سوخته در بدن در گردش هست و هر کجا که رسوب کنه موجب انسداد و بیماری میشه و در گردش خون اختلال به وجود می آورد پس به جای گرم شدن با بدنی که دارای مواد_زائد شده و منبع اصلی گرمای خود را از دست داده مواجه میشیم؛

به همین دلیل توصیه به پرهیز از ادویه‌جاتِ تند می کنیم..

بماند که امروزه موجب #بی‌خوابی،، خشکی مغز،، خشکی #کبد،، عطش کاذب و خشکی های متعدد دیگه شده که خودشون عامل بیماریهای لاعلاجی چون پسوریازیس،، اگزما،، ضعف و خشکی چشم،، لیکن پلان،، پمفیگوس،، آلزایمر،،بی خوابی شبانگاهی،، شوره سر،، #سنگِکیسهصفرا….
میشوند..

در طب سنتی ایران، افزودن ادویه‌ به غذا به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد که شامل موارد زیر است:

افزودن ادویه به غذای بی مزه تا طعم آن برای فرد لذت‌بخش گردد. مانند افزودن نمک به غذا

جهت از بین بردن طعم بدی که در غذا وجود دارد. مانند اضافه کردن میخک
ایجاد رنگی خوشایند در غذا. مثل زعفران، زردچوبه
برطرف نمودن سردی غذا. مانند استفاده از زنجبیل یا فلفل در غذا
جهت از بین بردن نفخ غذا. مانند زیره
جهت سهولت هضم غذا. مانند استفاده از دارچین

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

۱ نظر

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز