کیوی – زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته میشود، طعم و مزه قویتری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنککننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف میکند.
مواد لازم برای یک لیوان بلند :
کیوی دو عدد
زنجبیل رنده شده نصف قاشق چای خوری
شکر نرم یک قاشق غذاخوری
سودا یک سوم پیمانه
روش تهیه :
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.
نکات :
– کیوی را میتوانید با پوست آب بگیرید.
– کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر میخواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.