طرز تهیه مربای خانگی

نکات مهم در نگهداری و تهیه مربای گل محمدی خانگی

گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت 5 دقیقه می جوشانیم آنرا در آب سرد ریخته به مدت 4 الی 5 ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم ، بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم و ....

مواد لازم :

شکر
800 گرم
گل محمدی خشک
800 گرم
جوهر لیمو
یک قاشق چایخوری
گلاب
2 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
رنگ خوراکی قرمز ۲ قطره

طرز تهیه مربای گل محمدی :

گل خشک را به مدت یک ساعت خیس کرده بعد به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم آنرا در آب سرد ریخته به مدت ۴ الی ۵ ساعت دوباره آب آن را عوض می کنیم ، بعد شکر را با آب پیمانه کرده یعنی هر لیوان شکر یک لیوان آب می جوشانیم جرم آن گرفته به مدت ۴۵ دقیقه با شعله ملایم بجوشد بعد گل را اضافه کرده و جوهر لیمو را در دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و در داخل مواد ریخته به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه بجوشد گلاب را اضافه می کنیم و رنگ خوراکی قرمز را ریخته و می گذاریم ۲ دقیقه بجوشد شعله را خاموش کرده و می گذاریم سرد شود. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گل محمدی)

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز