پرهیزات غذایی لقوه و پارکینسون در طب سنتی
در این بیماریها باید از موارد زیر پرهیز شود:
۱ قندهایشیمیایی (قند،شکر، شیرینیجات قنادیها و…)
۲ چربیهای با ترانسبالا (روغن جامد، موز، غذاهای پُرچرب، کیکخامهای، خامه، سرشیر، کلّهپاچه، جگرسیاه، ته دیگ)
۳ سرخکردنیها و تف دادنیها و بودادنیها
۴ کافئین زیاد (چای مانده، چای پُر رنگ، کاکائو، شکلات، قهوه، نسکافه)
۵ خوراکهای صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیسها، کالباسها، همبرگرها، پیتزا و…) [که بسیاری از املاح مقوّی و ویتامینهای آن از بین رفته و ۸۰% آنزیمهای مفید آن پائین آمده] ۶٫اسانسهای شیمیایی (آبمیوههای شیمیایی، نوشابههای گازدار، بستنیهای صنعتی و …)
۷استرس شدید
۸ مسمومیت شدید
۹ کمخونی شدید
۱۰ کنسروها و کمپوتها
۱۱ غذاهای مانده
۱۲ کم تحرکی