بیماریهای افراد کهنسال

پرهیز های غذایی لقوه و پارکینسون و سستی و فلجی

پرهیزات غذایی لقوه و پارکینسون در طب سنتی، در این بیماری‌ها باید از موارد زیر پرهیز شود: ۱ قندهای‌شیمیایی (قند،شکر، شیرینیجات قنادی‌ها و…)۲ چربی‌های با ترانس‌بالا (روغن جامد، موز، غذاهای پُرچرب، کیک‌خامه‌ای، خامه، سرشیر، کلّه‌پاچه، جگرسیاه، ته دیگ)

پرهیزات غذایی لقوه و پارکینسون در طب سنتی

در این بیماری‌ها باید از موارد زیر پرهیز شود:

۱ قندهای‌شیمیایی (قند،شکر، شیرینیجات قنادی‌ها و…)

۲ چربی‌های با ترانس‌بالا (روغن جامد، موز، غذاهای پُرچرب، کیک‌خامه‌ای، خامه، سرشیر، کلّه‌پاچه، جگرسیاه، ته دیگ)

۳ سرخ‌کردنی‌ها و تف دادنیها و بودادنیها

۴ کافئین زیاد (چای مانده، چای پُر رنگ، کاکائو، شکلات، قهوه، نسکافه)

۵ خوراک‌های صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیس‌ها، کالباس‌ها، همبرگرها، پیتزا و…) [که بسیاری از املاح مقوّی و ویتامین‌های آن از بین رفته و ۸۰% آنزیم‌های مفید آن پائین آمده] ۶٫اسانس‌های شیمیایی‌ (آبمیوه‌های شیمیایی، نوشابه‌های گازدار، بستنی‌های صنعتی و …)

۷استرس شدید

۸ مسمومیت شدید

۹ کم‌خونی شدید

۱۰ کنسروها و کمپوتها

۱۱ غذاهای مانده

۱۲ کم تحرکی


مشاوره با پزشک معالج

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز