فهرست مطالب
پیشگیری از سرطان در طب سنتی
مصرف سدیم به مقدار لازم. نمک دریا منبع خوبی برای دستیابی به سدیم مورد نیاز است. اما زیاده روی در مصرف سدیم فشارخون را بالا میبرد، بنابراین یک گرم قبل از شروع به خوردن غذا و یک گرم پس از غذا نمک بخورید در حالی که غذایتان بی نمک است.
مصرف روی به مقدار لازم، بعضی از منابع روی شامل گردوی خشک، فندق خشک، بادام شیرین درختی. زیاده روی در مصرف روی مسمومیّت میآورد
مصرف کلسیم به مقدار لازم. بعضی از منابع کلسیم عبارتند از شیر، دوغ و ماست. زیاده روی در مصرف کلسیم سرطان استخوان و سرطان خون میآورد.
مصرف فیبر به مقدار لازم. بعضی از منابع فیبر عبارتند از سبزیجات تازه و سالم و کاهو بدون اضافه کردن سس. کمبود فیبر گیاهی باعث سرطان روده میشود
دریافت ویتامین A به مقدار لازم. بعضی از منابع ویتامین A عبارتند از هویج زرد، زردآلو، کدو حلوایی. کمبود ویتامین A باعث افزایش اثر مواد سرطانزا میشود.
مصرف ویتامین B به مقدار لازم. بعضی از منابع ویتامینهای خانواده B عبارتند از مویز ۲۱ عدد صبح و ناشتا، آناناس، سبوس گندم و جو. کمبود ویتامین B مخصوصاً ویتامین B۲ باعث افزایش رشد سرطانهای پوستی اپی تلیال میشود .
حرف طب سنتی برای درمان سرطان چیست؟
عقیده طب سنتی این است که انواع سرطان به دلایلی که ذیل آورده میشود به وجود میآیند؛ بنابراین به منظور پیشگیری از سرطان باید از مصرف خوراکیها یا انجام کارهای ذیل خودداری کنید.
علل شایع ایجاد انواع سرطان عبارتند از مصرف دخانیات، کم تحرکی، مصرف فست فودها، آلایندههای محیطی، اسانسهای شیمیایی، غذاهای مانده، اضافه وزن، پرخوری، استفاده از ظروف پلاستیکی، تفلونی، سربی و آلومینیومی، ادکلنهای شیمیایی، چربی ترانس بالا و روغن جامد، مصرف کافئین زیاد، نان
سوخته، پنیر مانده، روغنهای سرخکردنی، ته دیگ، چیپس و پفک، زیاد نگاهکردن به ماهواره، کامپیوتر و تلویزیون، زیاد بازی کردن با بازی های کامپیوتری، تأخیر در ازدواج، آلودگیهای زیستی.
نان سنگک موجود، ۸۰۰ واحد آکریلامید دارد که سرطان زا است و حال اینکه باید حداکثر ۰.۵ واحد آکریلامید داشته باشد و فعلاً نان تست کمترین آکریلامید را دارد.
علل دیگر بروز سرطان عبارتند از خوراکهای صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیسها، کالباسها، همبرگرها، پیتزا. نیترات موجود در آنها که در بدن تبدیل به نیتروزامین میشود مادهای سرطانزا است)، آشامیدنیهای صنعتی (نوشابههای گازدار، آبمیوههای شیمیائی و…)، مواد شیمیایی و پلاستیکی، استرسهای روانی و روحی، شویندههای شیمیائی، مواد شیمیائی معطر کننده، عطرهای شیمیایی، امواج الکترونیکی و مخابراتی، همه وسایل برقی که میدان مغناطیسی ایجاد میکنند (برخی از قطعات کامپیوتری که داغ میشوند گاز سمّی فلورین تولید میکنند)، لباسهایی که با مواد نسوز تولید
میشود، مواد آرایشی شیمیایی، مواد نگه دارنده شیمیایی، طعم دهندهها و رنگ دهندههای شیمیایی، کنسروها و کمپوت ها
دستورات عمومی برای انواع سرطان
برای پیشگیری و کمک به درمان سرطان ساعت ۶ صبح آب خیار، ساعت ۱۲ ظهر آب کاسنی، ساعت ۶ بعد از ظهر آب کاهو، ساعت ۱۲ شب آب کرفس بخورید.
برای درمان لختههای خونی و درمان پلاک، میوه عناب رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید.
انار شیرین با پردههای بین دانههای انار ضدّ سرطان است. به عنوان عصرانه بخورید
شب سوپ جوِ دوسر) با سرکه طبیعی انگور عسگری میل کنید.
خوردن خولنجان مصری در درمان سرطان، بسیار موثر است
زردآلوی رسیده و هویج زرد ضد سرطان هستند. به ویژه در سرطان ریه و پانکراس کاربرد دارند.
جوشانده پوست و برگ درخت بلوط ضد سرطان است.
شیره خرما همراه با عسل، آب سیب همراه با عسل، آب زردک همراه با عسل مفید هستند.
درمان سرطان استخوان با گیاهان
در صبحانه شیر کم چرب و تازه گاو را با عسل اسطوخدوس طبیعی ترکیب کرده میل نمایید.
وسط روز شیر تازه گاو مخلوط با خرما بخورید.
برای درمان سرطان استخوان با گیاهان به همراه ناهار روغن زیتون طبیعی و کاهو مصرف کنید.
جهت درمان سرطان استخوان با گیاهان بعد از ناهار یک قاشق چای خوری سیاه دانه را با عسل اسطوخدوس طبیعی مخلوط کرده میل نمایید.
به منظور درمان سرطان استخوان با گیاهان عصرانه انارِ شیرین را به همراه پرده روی دانهها و هسته دانهها کاملاً بجود و میل کنید.
غروب پودر سنجد (هسته اش را نیز پودر کنید)، شیر تازه کم چرب گاو، عسل اسطوخدوس را با یکدیگر ترکیب کرده میل کنید تا به درمان سرطان استخوان با گیاهان دارویی کمک کند.
شام سوپ (مخلوط جعفری، زردک، ذرت، جو) و روغن زیتون طبیعی را به همراه کاهو مصرف کنید.
بعد از شام دوباره یک قاشق چای خوری سیاه دانه را با عسل اسطوخدوس مخلوط کرده میل نمایید.