خربزه
چرا بعد از خوردن خربزه، انگور یا شیر، حالت سرماخوردگی پیدا میکنم؟
علتش غلبه_رطوبت در بدن است و چون همه این موارد رطوبت بالایی دارند، میزان رطوبت بدن را افزایش میدهند.
از طرفی، خربزه، انگور ( و شیر، اگر چربی بالایی داشته باشد) گرم هستند و بخاطر حرارتی که در بدن تولید میکنند، رطوبت بدن را تبخیر کرده و این بخارات را به سمت سر حرکت میدهند و وقتی در معرض سردی (باد کولر، آب یخ و…) قرار میگیرند، منعقد شده و تبدیل به سرماخوردگی میشود.
🔹 برای پیشگیری از این حالت و درمان آن، توصیه میشود بعد از مصرف این موارد، با تعریق، رطوبات زاید را در بدن از بین ببرید. مثلاً ورزش کنید
با اینکه میتوانید از ترشمزه ها مانند آبلیمو برای تعدیل حرارت استفاده کنید، ولی صرف این کار کافی نیست، زیرا رطوبت عارضی و اضافی همچنان در بدن باقی مانده و بعداً که در معرض سرما قرار گرفتید، منافذ بدن بسته شده و حرارت به داخل بدن رفته و این علایم را دوباره نمایان میکند.
بنابراین بهترین درمان، همان تعریق است.