گیاهان آپارتمانی

چرا گل ایپومیا پژمرده می‌شود؟ عوامل محیطی و مراقبتی

خشک شدن گل ایپومیا به دلیل آبیاری نامناسب ، ایپومیا به رطوبت علاقه‌ای نداشته و بنابراین آبیاری زیادی هم احتیاج ندارد. آبیاری باید بر اساس فصل و دمای فضایی که گیاه در آنجا نگهداری می‌شود، انجام شود.در فصول گرم وقتی‌که احساس کردید که سطح خاک گلدان خشک ‌شده به آبیاری اقدام کنید. در فصول سرد هفته‌ای یک‌بار برای آبیاری گیاه کافی است. اگر آبیاری به‌صورت کم و یا افراطی انجام شود، باعث خشک شدن و از بین رفتن گل خواهد شد.

گل ایپومیا یا سیب‌زمینی شیرین، گیاهی است که دارای ساقه‌های رونده بوده و برگ‌هایی به رنگ بنفش دارد. ریشه این گیاه زیبا به‌صورت غده‌ای و خوراکی است و طعمی شیرین دارد؛ در این مطلب قصد داریم تا به علت خشک شدن گل ایپومیا به طور کامل بپردازیم.

این گیاه از نوع گیاهان آسان است و نگه‌داری از آن شما را با مشکلی مواجه نخواهد کرد. گل ایپومیا از گیاهانی است که گرما را دوست دارد و به‌راحتی در هوای گرم و خشک رشد می‌کند. آبیاری گیاه باید متناسب با دمای هوا و فصلی که در آن قرار گرفته‌اید انجام شود؛ زیرا این گیاه رطوبت را دوست ندارد.

در فصول گرم تنها وقتی که سطح خاک گلدان خشک ‌شده به آن آب بدهید و در فصول سرد هفته‌ای یک‌بار آبیاری برای گیاه کافی است.

گل ایپوما به نور زیادی احتیاج دارد و عاشق نور است. دور بودن از نور رفته‌رفته رنگ برگ‌ها را از بنفش به سبز تغییر خواهد داد و سپس باعث پژمردگی و خشک شدن گل خواهد شد.

کنار پنجره بهترین نقطه برای نگهداری این گل زیباست. خاک موردنیاز ایپومیا باید از نوع خاک نیمه سنگین یا سبک باشد. مخلوطی از کود و خاک‌برگ می‌تواند خاک مناسبی برایش باشد. بهترین کود برای ایپومیا کود آهن یا کود کریستالوم است؛ و کود دهی به گیاه باید هر دو ماه یک‌بار انجام شود.

عدم توجه به هریک از این موارد می‌تواند باعث خشک شدن گل ایپومیا شود. در این مطلب دلایل این موضوع را کاملتر بیان میکنیم.

نگهداری گل ایپومیا

نور مناسب برای گل ایپومیا

این گیاه زیبا به نور زیادی احتیاج دارد و حتما باید پشت پنجره و در نور غیرمستقیم نگه‌داری شود. چنانچه گل را تازه خریداری کرده‌اید، ابتدا آن را در نور کمتر بگذارید و به‌مرور به فضایی که دارای نور بیشتری است انتقال دهید.

نور ناکافی باعث کم‌رنگ شدن برگ‌ها و سپس پژمردگی و خشک شدن گل خواهد شد. نور زیاد هم باعث سوختگی برگ‌ها می‌شود و به زیبایی آن‌ها صدمه می‌زند. ضمن اینکه اگر گیاه به‌طور مداوم در نور زیاد قرار بگیرد کم‌کم خشک خواهد شد.

خشک شدن گل ایپومیا به دلیل آبیاری نامناسب

ایپومیا به رطوبت علاقه‌ای نداشته و بنابراین آبیاری زیادی هم احتیاج ندارد. آبیاری باید بر اساس فصل و دمای فضایی که گیاه در آنجا نگهداری می‌شود، انجام شود.
در فصول گرم وقتی‌که احساس کردید که سطح خاک گلدان خشک ‌شده به آبیاری اقدام کنید. در فصول سرد هفته‌ای یک‌بار برای آبیاری گیاه کافی است. اگر آبیاری به‌صورت کم و یا افراطی انجام شود، باعث خشک شدن و از بین رفتن گل خواهد شد.

آفات گل ایپومیا

ازجمله مشکلاتی که تمامی گل‌ها و گیاهان با آن روبه‌رو هستند، مسئله آفات و حشرات است. این آفات می‌توانند برای گیاه بسیار خطرناک باشند و باعث از بین رفتن آن بشوند. ازجمله آفات مهمی که ممکن است باعث خشک شدن گل ایپومیا شوند، شپشک پودری است. به‌محض مشاهده این نوع آفت حتما با آفت‌کش مناسب و مخصوص با آن مبارزه کنید. هرگونه سهل‌انگاری در این مورد می‌تواند گیاه شما را خشک کرده و از بین ببرد.

خاک مورد نیاز ایپومیا

این گیاه زیبا خواستار یک خاک غنی است. خاک مناسب برای ایپومیا مخلوطی از پرلیت و پیتماس است. خاک‌برگ و مخلوطی از کود هم برای گیاه مناسب است. خاک گیاه باید از نوع نیمه سنگین یا سبک باشد. البته این گیاه در خاک سنگین هم رشد می‌کند ولی مسلما رشد آن به‌دلخواه شما نخواهد بود. بر همین اساس اگر مواد مغذی کافی در خاک وجود نداشته باشد، خیلی زود پلاسیده و سپس خشک خواهد شد.

بررسی دمای مورد نیاز گل ایپومیا

این گیاه زیبا عاشق گرماست و به‌خوبی می‌تواند در هوای گرم و خشک رشد کرده و دوام بیاورد. قرار دادن این گیاه در هوای مرطوب یکی از اصلی‌ترین علت خشک شدن گل ایپومیا است. دمای موردنیاز برای این گیاه بین ۱۲تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد است. این گیاه باید در دمایی متعادل قرار بگیرد. در غیر این صورت، پژمرده و درنهایت خشک خواهد شد.

سخن پایانی

گیاه ایپومیا یک گیاه زیبا و مقاوم است. دمای مناسب، خاک غنی و سبک، نور کافی و کود دهی به‌موقع و به‌اندازه می‌تواند این گیاه زیبا را همیشه پرنشاط نگه دارد.

با توجه به اینکه ایپومیا به گرما علاقه زیادی دارد، برای نگهداری در شهرهای گرم و خشک ایران بسیار مناسب است. این گیاه نیاز به آبیاری زیادی ندارد. اما باید خاکی غنی داشته باشد.

توجه داشته باشید که آبیاری بیش‌ازحد، خاک نه چندان مناسب و قرار دادن گیاه در بالکن از اصلی‌ترین مواردی است که می‌تواند باعث خشک شدن گل ایپومیا شود. این گیاه، یک گیاه آپارتمانی زیباست که شما می‌توانید به‌راحتی در منزل خود از آن نگه‌داری کنید و از زیبایی آن لذت ببرید.

سوالات متداول علت خشک شدن گل ایپومیا

چرا برگ‌های ایپومیای من پژمرده شده و سپس خشک می‌شوند؟

گیاه ایپومیا در برابر تغییرات دمایی و نفوذ آفات حساس است. اگر برگ‌ها گیاه شما خشک می‌شوند، ابتدا برررسی کنید که آفاتی مانند مگس سفید، کنه تارعنکبوتی و شپشک پودری روی برگ‌های آن قرار دارند.

اگر برگ‌ها سالم هستند، می‌توانید محل نگهداری گیاه را عوض کرده و آن را به یک مکان پرنور انتقال دهید. همچنین باید مقدار آبیاری گیاه را کمی کمتر کنید و در صورت عدم حل مشکل، خاک گیاه را نیز تعویض کنید.

گیاه ایپومای من آفت تارعنکبوتی دارد. چگونه می‌توانم آن‌ها را از بین ببرم؟

برای از بین بردن این آفت یکی از بهترین کارها می‌تواند شستن برگ‌های گیاه باشد. برای این کار بهتر است که برگ‌ها را با آب ولرم یک تا چند بار در هفته بشویید.
توجه داشته باشید ک ه برای شستن برگها لازم نیست آب پرفشار روی آن‌ها بگیرید. میتوانید با یک آبپاش، برگ‌ها را کاملا خیس کنید و سپس با دستمالی تمیز آفت‌ها را بردارید. اگر با این کار آفت از بین نرفت، حتما از سموم و آفت‌کش‌ها استفاده کنید.

آیا ایپومیا نیاز به آبیاری زیادی دارد؟

خیر، گیاه ایپومیا خاک مرطوب را دوست ندارد و درصورتی‌که مدام در معرض رطوبت باشد، خشک خواهد شد. در فصل تابستان تنها زمانی گیاه را آبیاری کنید که خاک آن کاملا خشک شده باشد.
در فصل زمستان نیز با توجه به دمای محیط، ممکن است هفته‌ای یک‌بار یا ده روز یک‌بار نیاز به آبیاری گیاه وجود داشته باشد.

منبع :

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

تبلیغات در سایت، بنر تبلیغاتی برای وب‌سایت، طراحی بنر تبلیغاتی آنلاین، تبلیغات بنری سایت، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌ها، تبلیغات با بنر در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری اینترنتی، تبلیغات بنری برای کسب و کار، تبلیغ در وب‌سایت‌های پرطرفدار، بنر تبلیغاتی برای جذب مشتری، تبلیغات آنلاین با بنر، بنر تبلیغاتی در سایت‌های خبری، تبلیغات بنری متحرک، تبلیغ بنری برای صفحات وب، طراحی بنر تبلیغاتی برای سایت‌ها، تبلیغات بنری برای کسب و کارهای آنلاین، بنر تبلیغاتی برای فروشگاه‌های آنلاین، تبلیغات در سایت‌های تجاری، بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری در سایت‌های پربازدید، تبلیغات بنری هدفمند در سایت‌ها، ایجاد بنر تبلیغاتی برای تبلیغات سایت، تبلیغات بنری دیجیتال، بنر تبلیغاتی برای صفحات فرود، تبلیغات بنری برای برندها، طراحی بنر تبلیغاتی برای سئو سایت، تبلیغات بنری برای کمپین‌های آنلاین، بنر تبلیغاتی برای جذب ترافیک، تبلیغات بنری در وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک، بنر تبلیغاتی برای صفحات تبلیغاتی سایت،

لینک کوتاه خبر:

https://digiberuz.ir/?p=13147

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز