طرز تهیه ترشیجات خانگی

چطور ترشی سالسا خانگی خوشمزه درست کنیم؟

اگر فلفل رنگي نداشتيد، مي توانيد از دو عدد فلفل سبز استفاده کنيد.بادمجان، کدو و گوجه فرنگي را به مدت دو ساعت در روغن زيتون مي‌خوابانيم.سپس آن ها را در باربيکيو يا فر، کبابي مي‌کنيم تا بپزند.

مواد لازم:

گوجه ‌فرنگی
دو عدد
فلفل سبز و قرمز و زرد
از هر کدام نصف فلفل
کدو سبز
دو عدد
بادمجان
دو عدد
سرکه دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون سه قاشق غذا خوری
مرزنجوش خرد شده دو قاشق غذا خوری
آویشن دو قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه سالسا :

اگر فلفل رنگی نداشتید، می توانید از دو عدد فلفل سبز استفاده کنید.
بادمجان، کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون می‌خوابانیم.
سپس آن ها را در باربیکیو یا فر، کبابی می‌کنیم تا بپزند.
بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و همراه با فلفل ‌های خرد شده در ظرف می ‌ریزیم.
مرزنجوش، جعفری، آویشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم می ‌زنیم.
این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده می ‌شود.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز