مقاله های طب سنتی،مزاج شناسی

چگونه از تغذیه‌های سرد مزاج به بهترین نحو استفاده کنیم؟

تغذیه‌های سرد مزاج، شامل مواد غذایی مانند لبنیات، میوه‌های ترش و برخی حبوبات، می‌توانند به ایجاد سردی در بدن منجر شوند و در صورت مصرف زیاد، عوارضی نظیر ضعف، سردی بدن و مشکلات گوارشی ایجاد کنند.

تغذیه‌های سرد مزاج، شامل مواد غذایی مانند لبنیات، میوه‌های ترش و برخی حبوبات، می‌توانند به ایجاد سردی در بدن منجر شوند و در صورت مصرف زیاد، عوارضی نظیر ضعف، سردی بدن و مشکلات گوارشی ایجاد کنند. برای مصرف این نوع غذاها، توصیه می‌شود با مواد غذایی گرم و خشک مانند ادویه‌جات و سبزیجات پخته ترکیب شوند تا تعادل مزاج حفظ شود. همچنین، توجه به میزان و نوع مصرف این غذاها برای پیشگیری از عوارض احتمالی ضروری است.


معجزه سردی ها

از مصرف سردی ها خودداری نکنید

بتدریج هوای فصل رو به گرمی می رود، خون در مجاری و آوندهای بدن جریان بهتری خواهد داشت و موجب گرمی بیشتر بدن می گردد

بدن به همراه طبیعت نیرو می گیرد، جوانان به جنب و جوش بیشتری روی می آورند و پیران نیرو می گیرند

از این رو بدن به خوردن سردی و رطوبت بیشتری نیاز پیدا می کند

طبیعت هم به اذن خداوند اکثر میوه های بهاری را سرد و آبدار آفریده است، با طبیعت همراهی کنید و از میوه های بهاری که سرد و یا رو به اعتدال هستند بیشتر استفاده کنید

میوه‌ های بهاری اکثرا دارای مواد ضد سرطان و ضد ویروس کرونا هستند؛ از سردی های تازه مانند سردرختی ها و گوجه و خیار و کاهو زیاد استفاده کنید

هجمه تبلیغاتی نادرست گرمی خوری را بشکنید و بر اساس نظریه جامع طب_سنتی اصیل از سردی و گرمی بگونه ای استفاده کنید که مزاجتان همواره بر مدار تعادل در گردش باشد

آگاه باشید که اکثراً سرطان ها با سردی های خام و تازه آرام می شوند

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز