آشپزی

چگونه روغن کنجد را از دانه ها استخراج کنیم

برای گرفتن روغن کنجد در منزل میتوانید از روش گرفتن روغن ارده کنجد استفاده کنید و کنجد را به همراه روغن کنجد در مخلوط کن میکس کنید و سپس کناری بگذارید تا روغن بیندازد. گرفتن روغن کنجد در منزل شما را از اصل بودن و سلامت آن مطمئن می کند. از روغن کنجد خانگی میتوانید برای سرخ کردنی ، سالاد و پخت انواع غذا استفاده کنید.

به راحتی در خانه روغن کنجد درست کنید!

برای گرفتن روغن کنجد در منزل میتوانید از روش گرفتن روغن ارده کنجد استفاده کنید و کنجد را به همراه روغن کنجد در مخلوط کن میکس کنید و سپس کناری بگذارید تا روغن بیندازد.
گرفتن روغن کنجد در منزل شما را از اصل بودن و سلامت آن مطمئن می کند. از روغن کنجد خانگی میتوانید برای سرخ کردنی ، سالاد و پخت انواع غذا استفاده کنید.

برای تهیه روغن کنجد خانگی باید کنجد مرغوب و سفید رنگ تهیه کنید.

برای تهیه روغن کنجد خانگی در مقادیر کم معمولا از دو روش استفاده می شود.

یکی آسیاب کردن دانه های کنجد است تا زمانی که روغن آن استخراج شود و روش دیگر مالش و ورزش دادن کنجدها تا زمانی است که روغن بیندازند.

در نهایت روی صافی دستمال کاغذی انداخته و روغن کنجد را صاف میکنند.

در مواردی که مقدار کنجد شما زیاد است بهترین روش استفاده از دستگاه مخصوص روغن گیری کنجد است.

برای تهیه هر مقدار روغن کنجد باید حدودا سه برابر دانه کنجد تهیه کنید.

طرز تهیه روغن ارده کنجد در منزل

برای گرفتن روغن کنجد در منزل باید دانه های کنجد را در فر را روی حرارت تست کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنید تا گرم شود. دمای بهینه برای تست کردن کنجد ۱۷۷ درجه است.
دانه های کنجد را کف سینی فر پخش کنید و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر تست کنید.
هر ۵ دقیقه کنجدها را بیرون بیاورید هم بزنید و دوباره داخل فر بگذارید تا زمانی که دانه های کنجد طلایی شوند.
برای تفت دادن کنجد در قابلمه میتوانید دانه های کنجد را به مدت ۱۴ – ۱۸ دقیقه در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا برشته و طلایی شوند. نباید در این مرحله اجازه دهید کنجد ها بسوزند یا قهوه ای شوند چون روغنشان کمتر خواهد شد.
دانه های کنجد را کناری بگذارید تا کاملا خنک شوند.

به ازای هر یک چهارم پیمانه کنجد ، ۱ پیمانه روغن آفتابگردان ، روغن کنجد ، روغن نارگیل یا روغن سویا یا هر روغن مایع دیگری اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود و دانه های کنجد بهتر روغن پس بدهند. البته بهترین انتخاب برای شما در این مرحله همان روغن کنجد است.

مخلوط گرم شده روغن و کنجد را در دستگاه مخلوط کن بریزید و کاملا میکس نمایید.

۳ ساعت اجازه دهید روغن در مخلوط کن باقی بماند تا زمانی که روغن از ارده کنجدها جدا شود و بالا بیاید.

روغن را از یک پارچه تنظیم رد کنید تا کاملا صاف شود.

طرز تهیه روغن کنجد در منزل با دستگاه روغن گیری خانگی

در صورتی که حجم کنجد شما زیاد است باید از دستگاه روغن گیری خانگی برای گرفتن روغن دانه کنجد استفاده کنید. دستگاه روغن گیری با استفاده از روش پرس سرد روغن دانه های کنجد را جدا میکند.

کافی است دانه های کنجد را در مخزن دستگاه بریزید و از روی پنل هوشمند دستگاه نوع دانه ای که قصد روغن گیری از آن را دارید انتخاب نموده و روی حالت دانه کنجد قرار دهید و سپس دستگاه را روشن کنید.

روغن گیری بلافاصله شروع می شود و تفاله های کنجد به صورت کاملا خشک از سمت دیگر دستگاه خارج می شوند که میتوانید در ترکیب نان و شیرینی و اسموتی یا سوپ از آن ها استفاده کنید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز