طرز تهیه ترشیجات خانگی

ترشی لبو و ترب: طعم ترش و شیرین با روش‌های مختلف

ترشی لبو و ترب یک چاشنی خوشمزه و سالم است که از ترکیب لبو (چغندر) و ترب تهیه می‌شود. این ترشی طعمی ترش و شیرین دارد و معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا کنار غذاهای مختلف سرو می‌شود.
ترشی لبو و ترب خانگی با طعم ترش و شیرین، مفید برای پاکسازی کبد و تقویت سیستم گوارش

مواد لازم : برای ۱۶ نفر

لبو بزرگ ۴ عدد
ترب سفید بزرگ ۲ عدد
نمک ۴ قاشق چایخوری
سرکه سیب به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو و ترب :

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.

شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه ترشی لبو و انار)

نکات:

بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱قاشق شکر به آن اضافه کنید.

توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.

پرسش و پاسخ های متداول کاربران ::

۱. ترشی لبو و ترب چیست؟

ترشی لبو و ترب یک چاشنی خوشمزه و سالم است که از ترکیب لبو (چغندر) و ترب تهیه می‌شود. این ترشی طعمی ترش و شیرین دارد و معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا کنار غذاهای مختلف سرو می‌شود.


۲. مواد لازم برای تهیه ترشی لبو و ترب چیست؟

  • لبو (چغندر) (۲ عدد متوسط)
  • ترب (۱ عدد متوسط)
  • سرکه (۱ لیوان)
  • نمک (۲ قاشق غذاخوری)
  • شکر (۱ قاشق غذاخوری)
  • سیر (۲ حبه)
  • فلفل سیاه (۱/۲ قاشق چای‌خوری)
  • دانه‌های فلفل قرمز (اختیاری)

۳. چگونه لبو و ترب را برای تهیه ترشی آماده کنیم؟

لبو و ترب را شسته و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت ورقه‌ای یا حلقه‌ای خرد کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید.


۴. چگونه شربت ترشی لبو و ترب را آماده کنیم؟

در یک قابلمه، سرکه، نمک، شکر و ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شربت به جوش آید. سپس اجازه دهید تا سرد شود.


۵. چند روز طول می‌کشد تا ترشی لبو و ترب آماده مصرف شود؟

ترشی لبو و ترب معمولاً پس از ۳ تا ۵ روز در یخچال آماده مصرف می‌شود. طعم ترشی پس از یک هفته بهتر می‌شود.


۶. آیا می‌توان ترشی لبو و ترب را تندتر کرد؟

بله، برای تندتر کردن ترشی می‌توانید از فلفل قرمز یا فلفل تند استفاده کنید.


۷. چگونه ترشی لبو و ترب را نگهداری کنیم؟

ترشی لبو و ترب را در شیشه‌های درب‌دار و تمیز نگهداری کنید. برای حفظ طعم و کیفیت، بهتر است آن را در یخچال قرار دهید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

📍 فرصت دیده شدن همینجاست جایگاه ویژه تبلیغاتی برای معرفی برند، محصولات یا خدمات شما 💼 تبلیغ هدفمند = مشتری بیشتر
📍 فرصت دیده شدن همینجاست جایگاه ویژه تبلیغاتی برای معرفی برند، محصولات یا خدمات شما 💼 تبلیغ هدفمند = مشتری بیشتر

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز

"تغذیه سالم، سبک زندگی هوشمند!با انتخاب درست، به‌سلامتی و انرژی واقعی برس| دیجی به روز
سلامت جسم و آرامش خانواده با دیجی به‌روز مطالب کاربردی برای زندگی سالم، شاد و آگاهانه
با دیجی به‌روز، به دنیای فرهنگ و هنر سفر کن! مطالبی الهام‌بخش برای ذهنی خلاق و روحی آرام
ایران‌گردی با دیجی به‌روز سفر به زیبایی‌های بکر ایران، از دل کویر تا اوج کوهستان
"گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی دیجی به‌روز بازگشت به طبیعت برای تندرستی و تعادل بدن"
دیجیتال مارکتینگ و فروش با دیجی به‌روز راهکارهای نوین برای رشد برند و افزایش فروش در دنیای دیجیتال
علم روز و دانش کهن در دیجی به‌روز ترکیبی از طب سنتی و نوین برای سلامت جامع و آگاهانه
طرز تهیه آسان و خوشمزه آشپزی، آبمیوه‌های طبیعی، ترشیجات سنتی و مرباهای خانگی — همراه با نکات حرفه‌ای و سریع!