طرز تهیه ترشیجات خانگی

ترشی فلفل خانگی: روش‌های تهیه این ترشی تند و معطر برای فصل‌های سرد

ترشی فلفل خانگی یکی از انواع ترشی‌های محبوب و خوشمزه است که با استفاده از فلفل تند، سرکه، نمک و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. این ترشی طعمی تند و ترش دارد و به عنوان چاشنی یا کنار غذاهای مختلف مصرف می‌شود.
ترشی فلفل تند خانگی با طعم پرحرارت و خوش‌عطر، مفید برای تقویت سیستم گوارش و افزایش اشتها

ترشی فلفل یکی از ترشی های پر طرفداری است که در کنار غذا بسیار خوشمزه است. ترشی فلفل به روش های مختلف و مواد لازم متفاوتی تهیه می شود. در ادامه با چند روش تهیه ی ترشی فلفل آشنا می شوید. این ترشی ها را می توانید در رنگ های مختلف تهیه کنید.

درست کردن ترشی فلفل شیرین:

مواد لازم برای ترشی فلفل:
فلفل سبز ۱ کیلو
سرکه یک و نیم کیلو
نمک ۱ قاشق

طرز تهیه ترشی فلفل سبز ساده:

برای تهیه ی ترشی فلفل، ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل سبز ها را شکاف کوچکی بدهید و آنها را به مدت ۳ روز در آب و نمک قرار بدهید دقت کنید، باید در این ۳ روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض کنید.

دقت کتید هر بار که آب آن را عوض می کنید حتما ۲ قاشق نمک در آن بریزید تا تلخی و تندی فلفل ها به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا کند.

پس از گذشت ۳ روز فلفل ها را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس آب آن را صاف کنید و به مدت ۲ روز در هوای آزاد قرار بدهید تا فلفل ها کاملا خشک شوند.

در پایان فلفل های نیمه خشک را با سرکه بجوشانید و داخل شیشه بریزید.

مدت زمان جا افتادن این ترشی ۸ تا ۱۰ روز است.

طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون:

ابتدا فلفل را بشویید و اجازه بدهید خوب خشک شوند. سپس سر و ته فلفل ها را بزنید و از وسط نصف کنید و تخم های آن را جدا کنید. ۴ حبه سیر را به صورت حلقه ای برش بزنید. فلفل ها و سیرها را به صورت مخلوط داخل شیشه بریزید. ۲ قاشق سرخالی نمک را با یک استکان سرکه مخلوط کنید. و روی فلفل ها بریزید و نصف استکان آب را هم اضافه کنید و بعد نصف استکان روغن زیتون بریزید. باید روی فلفل ها را کاملا بپوشانید و شیشه پر شود. سپس درب شیشه را ببندید و آن را تکان بدهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

سپس قابلمه ای را آب کنید و شیشه را داخل آن قرار بدهید. به صورتی باید باشد که آب در قسمت بیشتر شیشه قرار بگیرد. اجازه بدهید حدود ۱۵ دقیقه بجوشد. در این زمان رنگ فلفل ها تغییر کرده است. پس از این مدت شیشه را از داخل آب خارج کنید و حدود ۴ ساعت به صورت برعکس روی سطحی قرار بدهید تا خنک شود و بعد آن را داخل یخچال بگذارید. ترشی فلفل شما آماده است.

در این دستور می توانید از فلفل و سیرهای کامل استفاده کنید و لازم نیست آن ها را نصف کنید.

طرز تهیه ترشی فلفل شیرین :

فلفل ها را تمیز کنید و بشویید. سپس داخل قابلمه ای متناسب با مقدار فلفل تان بریزید و روی گاز قرار بدهید، مقداری آب و نمک روی آن ها بریزید و اجازه بدهید تا بجوشند تا زمانی که رنگ فلفل ها تغییر کند. داخل آب بمانند و آن را آبکش کنید. و داخل یک ظرف آب سرد قرار بدهید. به اندازه ای که می خواهید شیرین شوند، چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید بعد از آن داخل آبکش بریزید و بعد روی یک پارچه قرار بدهید تا کاملا آب آن گرفته شود. سپس آن ها را داخل ظرف مورد نظر بریزید و چند قاشق نمک، چند حبه سیر بین آن ها بریزید و سرکه را اضافه کنید در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک به مدت یک تا دو هفته قرار بدهید تا جابیفتد

پرسش و پاسخ های متداول کاربران :

۱. ترشی فلفل خانگی چیست؟

ترشی فلفل خانگی یکی از انواع ترشی‌های محبوب و خوشمزه است که با استفاده از فلفل تند، سرکه، نمک و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. این ترشی طعمی تند و ترش دارد و به عنوان چاشنی یا کنار غذاهای مختلف مصرف می‌شود.


۲. مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل خانگی چیست؟

  • فلفل سبز یا قرمز تند (۵۰۰ گرم)
  • سرکه سفید یا سیب (۱ لیتر)
  • سیر (۵-۶ حبه)
  • نمک (۲ قاشق غذاخوری)
  • زردچوبه (نصف قاشق چای‌خوری)
  • فلفل سیاه (۱ قاشق چای‌خوری)
  • دانه‌های خردل (۱ قاشق چای‌خوری)
  • برگ ترخون یا ریحان (اختیاری)

۳. چگونه فلفل‌ها را برای تهیه ترشی آماده کنیم؟

فلفل‌ها را شسته و سر آن‌ها را جدا کنید. سپس به طور کامل یا در صورت تمایل با استفاده از چاقو چند سوراخ کوچک در آن‌ها ایجاد کنید تا شربت ترشی بهتر درون فلفل‌ها نفوذ کند.


۴. چگونه شربت ترشی را تهیه کنیم؟

در یک قابلمه، سرکه، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دانه‌های خردل را ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پس از جوشیدن، شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.


۵. چگونه ترشی فلفل خانگی را درست کنیم؟

فلفل‌ها را در یک شیشه تمیز و خشک قرار داده، سیرهای پوست‌کنده و برگ‌های ترخون یا ریحان (در صورت استفاده) را به آن اضافه کنید. سپس شربت خنک‌شده را روی فلفل‌ها بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.


۶. چند روز طول می‌کشد تا ترشی فلفل خانگی آماده شود؟

ترشی فلفل خانگی معمولاً ۱۰ تا ۱۵ روز زمان می‌برد تا آماده مصرف شود، اما هرچه زمان بیشتری بگذرد، طعم آن تندتر و بهتر خواهد شد.


۷. چگونه ترشی فلفل خانگی را نگهداری کنیم؟

ترشی فلفل خانگی را در شیشه‌های درب‌دار و در مکانی خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از باز کردن درب شیشه، آن را در یخچال نگهداری کنید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

📍 فرصت دیده شدن همینجاست جایگاه ویژه تبلیغاتی برای معرفی برند، محصولات یا خدمات شما 💼 تبلیغ هدفمند = مشتری بیشتر
📍 فرصت دیده شدن همینجاست جایگاه ویژه تبلیغاتی برای معرفی برند، محصولات یا خدمات شما 💼 تبلیغ هدفمند = مشتری بیشتر

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز

"تغذیه سالم، سبک زندگی هوشمند!با انتخاب درست، به‌سلامتی و انرژی واقعی برس| دیجی به روز
سلامت جسم و آرامش خانواده با دیجی به‌روز مطالب کاربردی برای زندگی سالم، شاد و آگاهانه
با دیجی به‌روز، به دنیای فرهنگ و هنر سفر کن! مطالبی الهام‌بخش برای ذهنی خلاق و روحی آرام
ایران‌گردی با دیجی به‌روز سفر به زیبایی‌های بکر ایران، از دل کویر تا اوج کوهستان
"گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی دیجی به‌روز بازگشت به طبیعت برای تندرستی و تعادل بدن"
دیجیتال مارکتینگ و فروش با دیجی به‌روز راهکارهای نوین برای رشد برند و افزایش فروش در دنیای دیجیتال
علم روز و دانش کهن در دیجی به‌روز ترکیبی از طب سنتی و نوین برای سلامت جامع و آگاهانه
طرز تهیه آسان و خوشمزه آشپزی، آبمیوه‌های طبیعی، ترشیجات سنتی و مرباهای خانگی — همراه با نکات حرفه‌ای و سریع!