فهرست مطالب
زردآلو و خاصیت های گسترده اش بر مبنای طب سنتی
زردآلو و خاصیت و مضراتش و مصلحاتش بر مبنای طب سنتی
طبیعت زردآلو سرد و تر است.
فواید زردآلو:
ملین بوده و برای افراد گرم مزاج مفید است، البته در صورتیکه در معده فاسد نشود.
آشامیدن آب جوشانده آن یا خیسانده خشک آن مسهل صفرا و لینت دهنده شکم و تسکین دهنده تشنگی است.و داروی خاص افزایش آهن خون بالاخص درناحیه پای چپ است
غلیان خون و صفرا را فرو می نشاند.
مضرات زردآلو:
در معده زود دچار فساد و تعفن می شود.
مطلقا برگه زردآلورا تیژآبی( یعنی الوده به موادشیمیایی) نخورید
باعث غلبه سردی بر معده و بروز آروغ ترس می شود.
در افراد سرد مزاج و کسانی که نفخ میکنند و باد در بدنشان وجود دارد و آروغ ترش می زنند و کسانی که ضعف معده دارند و افراد مسن مضر است.
خوردن آب بعد از زردآلو یا خوردن زردآلو بعد از غذا در حالیکه هنوز غذا در معده وجود دارد، بخصوص اگر غذای دیرهضم خورده شده باشد، بسیار مضر است و سبب فساد مواد موجود در معده و بروز سوءهاضمه می شود.
مصلح زردآلو نیز شکر، زنیان، انیسون، زیره و مصطکی است.
خشک کرده زردآلو بهتر از تازه آن است.
هسته زردآلو داروی خاص ضد سرطانی ها
دشمن شماره ۱ سلولهای سرطانی را دور نندازید
▫️هسته زردآلو میتواند از تشکیل سلولهای سرطانی در بدن پیشگیری کند. این نکته را ادوارد گریفین، ۳۰ سال پیش در کتاب «جهان عاری از سرطان» نوشت. او میگوید که این حقیقت به دلیل سود مالی فراوان ناشی از درمان سرطان مخفی نگه داشته شده بود
▫️شرکتهای تولید کننده داروهای سرطان سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار سود کسب میکنند. بنابراین طبیعی است که آنها برخی از حقایق را از عموم مردم پنهان کنند
مصرف زیاد زردآلو برای معده های سرد و مثانه و کلیه ها مضراست
۲- زردآلو حاوی آنتی اکسیدان قوی است، اما هسته زردآلو حاوی ماده آمیگدالین است که خوردن آن در حجم زیاد سبب مسمومیت میشود و هفت یا هشت دانه بیشتر مصرف نکنند.
خوردن زردآلو به صورت ناشتا مضر بوده و مداومت بر این کار موجب بیماری می گردد.
‼️ قابل توجه افرادی که به عنوان رژیم غذایی در وعده صبحانه قرار است میوه مصرف کنند.