میوه ها و سبزیجات

میوه به و رب میوه به و رب میوه سیب درختی و خاصیت آن بر برمبنای طب سنتی

رب‌های میوه‌ای، مثل رب به و رب سیب، نه تنها طعم دلپذیری دارند، بلکه خواص درمانی زیادی هم دارند. این رب‌ها به تقویت بدن، بهبود گوارش و جلوگیری از بیماری‌ها کمک می‌کنند. با تهیه ساده‌ای که در خانه انجام می‌شود، می‌توانید از این فواید بهره‌مند شوید.

ارزش غذایی رب میوه رب‌های میوه‌ای سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها و فیبر هستند. این مواد به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و تقویت قلب و کبد کمک می‌کنند. همچنین، خواص آنتی‌اکسیدانی رب‌های میوه در جلوگیری از بیماری‌ها موثر است.


سوالات قبل از مطالعه:

  1. چرا باید از رب میوه‌های طبیعی استفاده کنیم؟
  2. رب به چه تاثیری بر بارداری دارد؟
  3. چطور می‌توانیم رب سیب خانگی تهیه کنیم؟
  4. رب میوه برای گوارش و تقویت بدن چه فوایدی دارد؟

خواص و فواید رب به

طبع و خواص درمانی رب به

ربی که از به شیرین تهیه می‌شود، دارای طبع گرم و تر است و برای تقویت بدن بسیار مفید است. این رب:

  • تقویت کننده حرارت غریزی بدن است و از ریزش مواد زائد به اعضای بدن جلوگیری می‌کند.
  • شاداب کننده و تقویت کننده قلب بوده و برای کاهش خونریزی قاعدگی در زنان بسیار مناسب است.
  • کمک به هضم غذا کرده و برای رفلاکس معده مفید است.

کاربردهای رب به

  • اگر رب به را قبل از غذا مصرف کنید، خاصیت ضدیبوست و ضداسهال دارد. اما اگر بعد از غذا مصرف شود، ملین است.
  • مکیدن رب به بعد از غذا، ویار و تهوع بارداری را کاهش می‌دهد.
  • در هفته‌های ابتدایی بارداری، مصرف رب به برای تقویت قلب جنین توصیه می‌شود.
  • خوردن رب به باعث خوشرنگی صورت می‌شود زیرا معده را تقویت و گوارش را اصلاح می‌کند.

درمان سردرد با رب به

برای درمان سردردهایی که با تهوع، سنگینی سر و یبوست همراه هستند، می‌توانید مقداری تخم گشنیز روی رب به بریزید و بعد از غذا مصرف کنید. این ترکیب بخارات معده را کاهش داده و سردرد را بهبود می‌بخشد.


طرز تهیه رب به در خانه

روش اول

  1. سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کنید.
  2. کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.
  3. مقداری آب (در حدی که به‌ها غوطه‌ور شوند) و گلاب اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید.
  4. در طی پخت، مرتب آن را هم بزنید تا له شود و به قوام برسد.

نکته‌ها:

  • برای جلوگیری از کپک زدن، رب را در یخچال نگهداری کنید.
  • در صورت استفاده برای حالت تهوع، می‌توانید مقداری زنجبیل رنده شده اضافه کنید.

روش دوم

  1. میوه به را قطعه‌قطعه کنید و چند ساعت در آب بخیسانید.
  2. آب به را گرفته و صاف کنید.
  3. تفاله‌ها را دوباره در آب بخیسانید و آب‌گیری کنید.
  4. مایع حاصل را روی حرارت ملایم قرار داده و تا قوام رسیدن بجوشانید.
  5. در صورت تمایل، چند قاشق عسل به آن اضافه کنید.

خواص و فواید رب سیب

طبع و خواص درمانی رب سیب

رب سیب شیرین نیز مانند رب به، طبعی گرم و تر دارد. این رب:

  • برای تقویت معده، کبد و قلب بسیار مفید است.
  • در رفع صفرای متعفن در معده تاثیر زیادی دارد.
  • مانع نزول مواد زائد به معده می‌شود.
  • برای رفع نفس‌تنگی و سرفه خشک بسیار موثر است.
  • رطوبت اضافی معده و رحم را کاهش می‌دهد و از سقط جنین زیر سه ماه جلوگیری می‌کند.

طرز تهیه رب سیب در خانه

روش اول

  1. آب سیب به میزان دو لیتر تهیه کنید.
  2. آب سیب را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) روی شعله قرار دهید.
  3. آنقدر بماند تا آب سیب تبخیر شده و به قوام برسد.

روش دوم

  1. سیب‌ها را رنده یا چرخ کرده و مشابه روش تهیه رب به عمل کنید.
  2. در نهایت، رب سیب خوشمزه و مقوی به دست می‌آید.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز