فهرست مطالب
- ۱ گیاهان ضد حساسیت: درمانهای طبیعی برای مشکلات حساسیتی
- ۱.۱ ۱. انگور: درمان طبیعی حساسیت
- ۱.۲ ۲. بادرنجبویه: گیاهی ضد حساسیت با طبع آرامشبخش
- ۱.۳ ۳. دارچین: پودر معجزهآسا برای کاهش حساسیت
- ۱.۴ ۴. زردچوبه: گیاه ضد التهاب و ضد حساسیت
- ۱.۵ ۵. شاهتره: درمان طبیعی کبد و ضد حساسیت
- ۱.۶ ۶. نارنج: ضد حساسیت و مناسب برای غذاها
- ۱.۷ ۷. سیاهدانه: دانه معجزهآسا برای مشکلات حساسیتی
سوالات قبل از مطالعه:
- آیا شما هم حساسیت دارید و به دنبال درمانهای طبیعی برای آن هستید؟
- گیاهان دارویی چه تاثیراتی در درمان حساسیت دارند؟
- آیا میدانید برخی از گیاهان طبیعی میتوانند حساسیتزا باشند؟
گیاهان ضد حساسیت: درمانهای طبیعی برای مشکلات حساسیتی
در دنیای امروز، حساسیتها به یکی از مشکلات شایع تبدیل شدهاند. اما جالب است بدانید که برخی گیاهان دارویی میتوانند نقش معجزهآسا در کاهش و درمان حساسیتها داشته باشند. همانطور که بعضی از گیاهان و میوهها میتوانند حساسیتزا باشند، گیاهان زیادی نیز هستند که خاصیت ضد حساسیت دارند و میتوانند به شما در کاهش علائم حساسیت کمک کنند. البته باید توجه داشته باشیم که در موارد نادر، برخی از این گیاهان خود ممکن است در بعضی افراد ایجاد حساسیت کنند.
۱. انگور: درمان طبیعی حساسیت
انگور یا آب انگور یکی از بهترین گیاهان ضد حساسیت است که میتوانید آن را به صورت تازه مصرف کنید. این میوه در فصولی که در دسترس است، طعم و خاصیت درمانی فوقالعادهای دارد. کشمش هم به احتمال زیاد اثر مشابهی دارد.
۲. بادرنجبویه: گیاهی ضد حساسیت با طبع آرامشبخش
بادرنجبویه، گیاهی با نام علمی Melissa Officinalis از خانواده نعناع است که خواص ضد حساسیت زیادی دارد. برای مصرف این گیاه، میتوانید ۵ گرم از برگ آن را به صورت دمکرده مصرف کنید. این گیاه بهطور معمول هر روز ۵ تا ۱۰ گرم بلامانع است و برای کاهش حساسیتها مفید است.
۳. دارچین: پودر معجزهآسا برای کاهش حساسیت
دارچین یکی از معروفترین گیاهانی است که برای کاهش حساسیتها و التهابها به کار میرود. این گیاه را میتوان به صورت پودر مصرف کرد و حتی میتوان آن را با غذاهای مختلف ترکیب کرد. معمولاً مصرف ۱ تا ۲ گرم از دارچین در هر نوبت و تا ۵ گرم در روز مناسب است.
۴. زردچوبه: گیاه ضد التهاب و ضد حساسیت
زردچوبه، که همه آن را میشناسیم، از ریشه گیاه زردچوبه به دست میآید. این گیاه خاصیت ضد درد، ضد نفخ، ضد اسپاسم، ضد سرطان و ضد التهاب دارد. شما میتوانید هر روز تا ۳ گرم از زردچوبه مصرف کنید تا از خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
۵. شاهتره: درمان طبیعی کبد و ضد حساسیت
شاه تره گیاهی با خواص عالی برای کبد و پوست است که از قدیم به عنوان داروی ضد حساسیت استفاده میشود. شما میتوانید ۵ گرم از برگ شاه تره را با یک لیوان آب به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس مصرف کنید. مصرف روزانه ۵ گرم از این گیاه برای بزرگسالان بلامانع است.
۶. نارنج: ضد حساسیت و مناسب برای غذاها
آب نارنج از دیگر گیاهان ضد حساسیت است که میتوان آن را به طور تازه با غذاها مصرف کرد. اگرچه هیچ مقدار دقیقی برای مصرف روزانه آن مشخص نشده است، اما مصرف ۲ تا ۳ عدد نارنج در روز مناسب به نظر میرسد.
۷. سیاهدانه: دانه معجزهآسا برای مشکلات حساسیتی
سیاه دانه یکی از گیاهانی است که خواص ضد میکروب، ضد سرطان، ضد ویروس و ضد حساسیت دارد. این گیاه حتی در طب سنتی به عنوان دارویی برای درمان بسیاری از بیماریها توصیه شده است. شما میتوانید روزانه ۱ تا ۲ گرم از سیاهدانه را به صورت لهشده یا در چای مصرف کنید