در طب سنتی، ترخون به عنوان تقویتکننده سیستم ایمنی، بهبوددهنده هضم و تسکیندهنده دردهای مفصلی شناخته میشود. همچنین، این گیاه در درمان برخی بیماریها مانند آسم، التهاب روده و مشکلات پوستی نیز کاربرد دارد.
سبزی ترخون :
سبزی ترخون خشک را نرم بسایید و جای نمک در غذا بریزید! هم طعم نمک را احساس میکنید هم فشار خون را تنظیم میکند و هم چاقی ایجاد شده در اثر تجمع آب در بافت های بدن را بر طرف میسازد!
۵ نظر
چه خووب👏👏👏👏👏
واقعا
بسیار خوووب
سپاس بیکران . عالیه سایتتون
خوب بود