مقاله های طب سنتی

رازهای شگفت‌انگیز آویشن: فوایدی که نمی‌دانستید

برای معده پرز به وجود می‌آورد مانند پرز قالی.پرز معده بااین غذاها وروغن های بی کیفیت از بین میره …ونبودن پرز معده وروده مانع جذب مواد غذایی مفید میشه …اصلاح تغذیه کنید وحتما قبل وبعد از غذا آویشن +نمک مصرف کنید

آویشن داروی خاص غذای سخت هضم

اگر از نفخ و سوء هاضمه رنج می برید، اگر پاستا و ماکارونی و لازانیا را نمی توانید کنار بگذارید، اگر از پیتزا نمی توانید چشم پوشی کنید، یک افزودنی مفید برای کمک به هضم این غذاها که به عنوان مصلح عمل می کند و مشکلاتی چون نفخ و سوءهاضمه را کاهش می دهد،” آویشن ” است.

مقداری برگ آویشن تازه (آویشن شیرازی) تهیه نموده، آنرا خشک نموده و سپس پودر کنید و در نمکدان ریخته و بر سر سفره یا میز غذا بگذارید و روی این غذاها بپاشید.

البته در خوردن این غذاهای غلیظ، هر چند با مصلح هم مصرف شوند، نباید زیاده روی کرد!

آویشن و نمک طبیعی

خواص آویشن :

برای معده پرز به وجود می‌آورد مانند پرز قالی.پرز معده بااین غذاها وروغن های بی کیفیت از بین میره …ونبودن پرز معده وروده مانع جذب مواد غذایی مفید میشه …اصلاح تغذیه کنید وحتما قبل وبعد از غذا آویشن +نمک مصرف کنید

بلغم را می زداید (وجود بلغم در معده سبب ضعف مغز و مشکل در هضم غذا می‌شود)

افزایش بینایی چشم
درمان و پیشگیری از باد (درد یا التهاب) قلب
باز کردن گرفتگی عروق و رگهای قلب و عروق (باز کردن رگ و راههای بسته شده بدن)
افزایش آب منی، ادرار
رفع رطوبت بدن

جزء ترکیبات داروی ترکیبی بازکننده عروق (با مصرف این دارو فرد دچار گرفتگی عروق از عمل بی نیاز میشود)

روش استفاده

بهترین روش مصرف آویشن این است که آن را آسیاب کنید و با نمک طبیعی بخورند.

مقدار استفاده حداقل به اندازه ی نصف قاشق چایخوری قبل وبعد از غذا

نکته ۱:

مقدار نمک باید به ‌اندازه نیاز باشد و لازم نیست با آویشن برابر باشد.

نکته ۲:

منظور از نمک، نمک دریا یا نمک چشمه هست ….

کلا نمک طبیعی

هضم آسان غذاهای_سنگین

برای بهبود هضم غذاهای

سنگین همراه غذا آویشن بخورید

همچنین خوردن دمنوش آویشن

جهت رفع ناراحتی های معده

نافع است

گیاه معطر پرخاصیت

آویشن، گیاهی است چندساله که گونه های مختلفی دارد. در ایران آویشن شیرازی، آویشن کرمانی، مرزه و گونه های دیگری وجود دارد.

در مصرف آویشن ملاحظاتی وجود دارد و استفاده نابجا از آن باعث ایجاد عوارض می شود. مثلا در سرفه های خشک و تحریکی نباید مصرف شود!

موارد منع مصرف آویشن:

بارداری (بویژه ۳ ماهه اول)
کودکان زیر یکسال
حملات آلرژی
بی نظمی ضربان قلب و نارسایی قلبی
فشار خون بالا
کولیت و زخمهای گوارشی
اختلالات انعقادی و مصرف آسپرین
همزمان با شیمی درمانی

طرز تهیه دمنوش آویشن:

یک قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آبجوش ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. سپس با کمی عسل یا نبات شیرین شده و میل شود.

از دمنوش آویشن، میتوان برای تسکین دیسمنوره استفاده کرد.

برای رقیق کردن ترشحات غلیظ در سینوزیت و برونشیت میتوان آویشن را به همراه عناب و انجیر مصرف کرد. (یک قاشق مرباخوری آویشن+ ۵ عدد انجیر یا عناب در یک لیوان آب، روزی ۲ تا ۳ بار)

دمنوش آویشن نباید هر روز مثل چای مصرف شود! دمنوش داروست و برای بیمار تجویز می شود، نه برای فرد سالم!

بعضی شربتهای ضد سرفه که در بازار دارویی ایران موجود هستند و حاوی آویشن هستند:

شربت تیمیان، شربت توسیان، شربت تیمکس

هشدار درمورد مصرف زیاد آویشن

افرادی که دارای معده‌ی ضعیف و حساس هستند ، مصرف زیاد آویشن می‌تواند باعث ایجاد ناراحتی گوارشی آنهاشود. ولی به طور کلی، این گیاه ماده‌ی آلرژی زایی نبوده و می‌تواند در رژیم غذایی بیشتر افراد وجود داشته باشد

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز