مقاله های طب سنتی

فواید درمانی گل همیشه بهار در طب سنتی: از عرق تا عصاره

عصاره گل همیشه بهار تاثیر ضدسرطانی به ویژه در برابر سرطان خون، پوست، سینه، پروستات، ریه، لوزالمعده و روده بزرگ دارد.ضد نفخ معده و روده، تحریک کننده کار کلیه ها، افزایش دهنده جریان خون و فعالیتهای قلبی می‌باشد.

خواص دیگر گل همیشه بهار و طرز تهیه:

عصاره گل همیشه بهار تاثیر ضدسرطانی به ویژه در برابر سرطان خون، پوست، سینه، پروستات، ریه، لوزالمعده و روده بزرگ دارد.

چشم را با چای این گیاه دارویی بشویید تا قرمزی و درد آن التیام یابد.

ضد نفخ معده و روده، تحریک کننده کار کلیه ها، افزایش دهنده جریان خون و فعالیتهای قلبی می‌باشد.

خواص موضعی: ضد التهاب – التیام دهنده زخم‌ها – ضد قارچ – ضد اگزما و خشکی پوست – درمان زخم نوک پستان در شیردهی – ضد آفتاب سوختگی – درمان زخم‌های واریسی – سرمازدگی – میخچه و زگیل

به تشکیل رگ های خونی جدید کمک می کند.

دمنوش آن با آبسه ، کورک و تکرر استفراغ مقابله می کند.

ناراحتیهای گوارشی: در مصرف داخلی (به صورت دم کرده) همیشه بهار ممکن است برای کمک به درمان التهابات سراسر دستگاه گوارشی نظیر زخم معده و گاستریت استفاده شود.

این گیاه ادرار آور است.

به هضم غذا کمک می کند، سیستم دفاعی بدن را تحریک و بدن را سم زدایی می کند و سیکل قاعدگی را منظم می کند.

عفونت‌های پوستی: همیشه بهار چه به صورت مصرف داخلی و چه به صورت مصرف موضعی بر روی پوست، اثر ضدعفونی کننده، پاک کننده و سم زدایی را به عنوان خواص و کاربردهای بالقوه خود به همراه دارد. گل همیشه بهار به صورت لوسیون ، کرم یا پماد باعث تسریع در بهبود طیف وسیعی از مشکلات و ناراحتیهای پوستی نظیر سوختگی‌های جزئی و آفتاب سوختگی، گزش و نیش حشرات، جوشهای چرکی، ورم پستان (ماسیتیت)، بریدگیها و خراشها بثورات پوستی و سایر التهابات پوستی می شود.

طرز تهیه دمنوش:

روش اول : ۱۰ گرم گل را در نیم لیتر آب جوش دم کنید و بعد صاف نموده و روزانه چهار تا پنج فنجان بنوشید.

روش دوم : ۵ گرم گل‌های همیشه بهار را در یک لیتر آب جوش دم نموده و پس از صاف کردن ، روزی ۳ فنجان آن را قبل از هر وعده غذای اصلی بنوشید .به دم نوش فوق می‌توانید لیمو ترش اضافه کنید .

روش سوم : ۱۵ تا ۳۰ گرم برگ یا گل همیشه بهار که خشک شده باشد یا ده تا بیست گرم برگ و گل همیشه بهار تازه را در یک لیتر آب جوش بریزید و ۱۲ دقیقه دم کنید سپس آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید و هر روز ۳ فنجان از آن را بعد از صرف غذا بنوشید

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز 

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز : 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز