- پنجشنبه 25 آبان 1402
- 11:26 ق.ظ
- حوزه: نوشیدنی ها
نوشیدنی ها
شربت زنجبیل برای لاته
شربت زنجبیل یکی از نوشیدنیهای خوشطعم و مقوی است که با ترکیب ادویههای مختلف طعم دلپذیری دارد. این شربت را میتوان برای درست کردن لاته زنجبیلی استفاده کرد که یک گزینه عالی برای شبهای سرد سال است.
فهرست مطالب
سؤالات قبل از مطالعه
- آیا شربت زنجبیل را میتوان به راحتی در خانه درست کرد؟
- ترکیب زنجبیل با چه ادویههایی طعم بهتری میدهد؟
- آیا این شربت برای افرادی که طبع سرد دارند مناسب است؟
- چه نوشیدنیهای دیگری با شربت زنجبیل میتوان درست کرد؟
طرز تهیه شربت زنجبیل
مواد لازم:
- شکر: ۱/۳ فنجان
- آب: ۱/۳ فنجان
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- شیره قند: نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل آسیاب شده: ۱ و نیم قاشق چایخوری
- دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
- میخک آسیاب شده: کمی
- جوز آسیاب شده: کمی
- نمک: کمی
طرز تهیه:
- در یک قابلمه کوچک، آب و شکر را بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
- وانیل، شیره قند و ادویهها (زنجبیل، دارچین، میخک و جوز) را اضافه کرده و هم بزنید. شعله را کم کنید و بگذارید ۳ دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ درمیآید. روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای درست کردن لاته، ۶۰ گرم قهوه داغ یا ۱ شات اسپرسوی داغ را با ۱۸۰ گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق از شربت زنجبیل را اضافه کرده و هم بزنید. طعم آن را بچشید و میزان شربت را تنظیم کنید. روی آن را با خامه زده شده، دارچین، جوز یا تکههای ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.
خواص درمانی و مزاج شربت زنجبیل
زنجبیل دارای خواص ضد التهاب و ضد درد است و به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. طبع آن گرم است و برای افرادی که طبع سرد دارند، مناسب میباشد. همچنین برای هضم بهتر غذا و کاهش حالت تهوع مفید است.
منبع :
تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز
- برای عمق بیشتر مطالعه ، مقالات مرتبط را از دست ندهید . دسته بندی های : نوشیدنی ها
نویسنده:
مدیر سایت
مطالب پر بازدید امروز








