طرز تهیه ترشیجات خانگی

طرز تهیه ترشی خرمالو به شیوه‌ای جدید

ترشی خرمالو یک چاشنی ترش و شیرین است که از خرمالو نارس و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. این ترشی با طعمی خاص و متفاوت برای همراهی غذاهای مختلف استفاده می‌شود.

مواد لازم :

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد
جوز هندی درسته یک عدد
سرکه سفید و نمک به میزان لازم
زنجبیل تازه کوچک چهار تکه
خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی ترشی خرمالو:

سرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود. خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم.

خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.


پرسش و پاسخ های متداول کاربران ::

۱. ترشی خرمالو چیست؟

ترشی خرمالو یک چاشنی ترش و شیرین است که از خرمالو نارس و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. این ترشی با طعمی خاص و متفاوت برای همراهی غذاهای مختلف استفاده می‌شود.


۲. مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو چیست؟

  • خرمالو نارس (۳ عدد)
  • سرکه (۱ لیوان)
  • نمک (۱ قاشق غذاخوری)
  • شکر (۱ قاشق غذاخوری)
  • فلفل سیاه (۱/۲ قاشق چای‌خوری)
  • سیر (۳ حبه)
  • زردچوبه (۱/۴ قاشق چای‌خوری)

۳. چگونه ترشی خرمالو تهیه کنیم؟

خرمالوها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام مواد را در یک قابلمه مخلوط کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. پس از سرد شدن، آن را در شیشه‌های تمیز ریخته و درب آن را محکم ببندید.


۴. چرا از خرمالو نارس برای تهیه ترشی استفاده می‌شود؟

خرمالو نارس طعمی ترش و بافت سفتی دارد که پس از ترشی‌سازی، به خوبی طعم‌های دیگر را جذب می‌کند و در نتیجه ترشی با طعمی منحصر به فرد به دست می‌آید.


۵. آیا می‌توان ترشی خرمالو را تندتر کرد؟

بله، می‌توانید با اضافه کردن فلفل قرمز تند یا فلفل سبز به ترشی خرمالو، آن را تندتر کنید.


۶. چگونه ترشی خرمالو را شیرین‌تر کنیم؟

برای شیرین‌تر کردن ترشی خرمالو، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید یا از عسل به جای شکر استفاده کنید.


۷. چگونه ترشی خرمالو را نگهداری کنیم؟

ترشی خرمالو باید در شیشه‌های درب‌دار و در مکانی خنک و تاریک نگهداری شود تا برای مدت طولانی قابل استفاده باشد.

منبع : 

تیم تولید محتوا و جمع آوری دیجی به روز

مطالب مرتبط :

عناوین منتخب روز :

 

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

مطالب پر بازدید امروز